Τετάρτη, Ιανουαρίου 24, 2018

Κάτι τρέχει με τη Μελάνια - Δεν θα συνοδεύσει τον Τραμπ στο Νταβός






Με μια ξαφνική και μάλλον ασαφή ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, έγινε γνωστό ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δεν θα συνοδεύσει τον Ντόναλντ Τραμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός....

Η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, εξήγησε ότι η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ δεν θα τον συνοδεύσει στην ελβετική πόλη για λόγους «προγράμματος και επιμελητείας», χωρίς, ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το περιοδικό The Hill το οποίο ειδικεύεται στα «μέσα και τα έξω» της Ουάσινγκτον, η Μελάνια Τραμπ δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως δημόσια δήλωση μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Τραμπ διατηρούσε σχέσεις με πορνοστάρ.

Όπως έγραψε η Wall Street Journal, ο πρόεδρος των ΗΠΑ πλήρωσε την Στόρμι Ντάνιελς με το ποσό των 130.000 δολαρίων για κρατήσει το στόμα της κλειστό για ερωτική επαφή που είχε μαζί του το 2006, όταν ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια.

Αμερικανικά ΜΜΕ εικάζουν ότι η απουσία της Μελάνια από το Νταβός είναι ένα ακόμα δείγμα ότι κάτι τρέχει με τη σχέση της με τον Τραμπ, ιδίως μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Πληροφορίες: The Hill

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου