Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2018

«Ο Θεός εμφύτευσε μίσος στη Μεγαλοοικονόμου για το πρόσωπό μου»





«Θεία παρέμβαση βλέπει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων»

Με τον δικό του ήρεμο και καθ’ όλα λογικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, την απόφαση της πρώην βουλευτού του κόμματός του Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ....

Αφού αρχικά έκανε λόγο για μίσος απέναντι στο πρόσωπο του, το οποίο ερμήνευσε ως «θεία παρέμβαση», μας ενημέρωσε ότι την έβαλε στη Βουλή ως πατριώτισσα της μητέρας του από τα Κύθηρα και φυσικά έκλεισε τις δηλώσεις του με τον πιο αναμενόμενο τρόπο: με μία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, που παντού «κολλάει» άλλωστε.

«Το ηθικό είναι όταν διαφωνείς με το κόμμα σου κι έχεις εκλεγεί με λίστα να παραδίδεις την έδρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης,αναφερόμενος στη στιγμή της αποχώρησης της κ. Μεγαλοοικονόμου από το κόμμα του.


«Αυτή η γυναίκα πρέπει να αισθάνεται ένα μίσος προς εμένα. Προς τον ευεργέτη καμιά φορά αντί να υπάρχει ευγνωμοσύνη, ο θεός εμφυτεύει μίσος», τόνισε ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Alpha», και πρόσθεσε: «Εγώ την έβαλα στην Βουλή βάζοντάς την πρώτη στη λίστα. Την έβαλα ως πατριώτισσα της μητέρας μου από τα Κύθηρα. Από κει παρασύρθηκα και θεώρησα ότι θα είναι πιστή, αφοσιωμένη και τίμια. Δεν την ήξερα από πιο παλιά. Στο γραφείο μου ήρθε λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Δεν ήταν πολιτικοί οι λόγοι. Άλλαξε όταν έβαλα αντιπρόεδρο τον Μάριο».

Επιπλέον, ο Βασίλης Λεβέντης επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Πίστευα πως η Δεξιά διδάσκει αποστασία, αλλά βλέπω πως και ο Τσίπρας είναι ξεφτέρι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου