Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2018

Δημήτρης Σούλτας: Τα πλάνα σου, τα πλάνα





*** Η Μεγαλοοικονόμου από την Ένωση Κεντρώων στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η μετακίνηση προκάλεσε σεισμική δόνηση 4,2 Ρίχτερ στην Αττική.

*** Συνάντηση Ελλήνων τραπεζιτών με τους ευρωπαίους ελεγκτές τραπεζίτες, όπου συμφώνησαν πόσο παραγωγικό είναι να σε χρηματοδοτούν φτωχοί, όταν έχεις χρεοκοπήσει και στην συνέχεια να τους βγάζεις σε πλειστηριασμό το σπίτι....

*** Ο Θόδωρος Πάγκαλος είπε στον ΣΚΑΪ ότι ο Σώρρας έλαβε στις προηγούμενες εκλογές 600.000 ψήφους. Φοβερή αποκάλυψη αν σκεφτεί κανείς ότι ο Σώρρας δεν κατέβηκε ποτέ στις εκλογές. Φοβερή αποκάλυψη δύο: Η επιστήμη έχει ακόμα πολύ δρόμο για να θεραπεύσει κάποιες χρόνιες παθήσεις.


*** Άνεμοι 2-3 μποφώρ προβλέπονται για τις επόμενες μέρες. Στον ΣΚΑΪ έχουν ήδη έτοιμα πλάνα αρχείου από τυφώνες, πλημμύρες, θεομηνίες και ένα virtual με Δευτέρα Παρουσία.

*** Οι Έλληνες οδηγοί περνούν 39 ώρες κάθε χρόνο ακίνητοι σε μποτιλιάρισμα. Επιστρέφουν αποκαμωμένοι σπίτι και παραμένουν ακίνητοι στον καναπέ.

*** Ο Γιάννης Στουρνάρας λέει ότι τον έχουν βάλει στο μάτι συμφέροντα. Μισό βήμα είναι κι αυτός από το να δηλώσει αντιεξουσιαστής, να τρέχουμε με λυμένες τις κοτσίδες στα λιβάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου