Σάββατο, Ιανουαρίου 13, 2018

Οι ευχές του Μανώλη Γλέζου στη ΛΑ.Ε.




Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς έδωσε το «παρών» στην κοπή της πίτας της Λαϊκής Ενότητας στη Θεσσαλονίκη, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως «όλα θα τα ξεπεράσουμε και μια από τις δυνάμεις που θα βοηθήσουν σε αυτόν τον αγώνα, είναι η ΛΑΕ».

Ο Μανώλης Γλέζος ευχήθηκε στο κόμμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς...
«να πάει μπροστά» και επικαλούμενος την πολύχρονη εμπειρία του, υποστήριξε πως «αυτά που περνάμε τώρα είναι, πώς να πούμε, μικροπράγματα μπροστά σε αυτά που έχει περάσει η χώρα…δεν είναι τίποτε…».

Ο Μαν. Γλέζος απαντώντας στο «τι μας ενώνει και τι μας χωρίζει με τη ΛΑ.Ε.» απάντησε: «Μας ενώνει το γεγονός, ότι η πρώτη επίθεση με χημικά έγινε στη Ραμάλα σε μένα και στο Λαφαζάνη. Αυτό δε μπορώ να το ξεχάσω. Αυτό είναι που μας συνδέει. Τι μας χωρίζει; Αυτό που λέτε περί χρήματος ελληνικού κ.τ.λ. Αλλά, ας το αφήσουμε αυτό….Λησμονώ τη διαφορά μας για το…χρήμα και θυμάμαι το πρώτο».

Στην εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο να παραβρεθεί και ο γραμματέας της ΛΑ.Ε., Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος θα έπαιρνε μέρος στην Σαββατιάτικη εξόρμηση του κόμματος για διανομή εντύπων κατά του πολυνομοσχεδίου, όμως η πτήση του ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη οδικός δίνοντας το «παρών» σε μια προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου παρουσίαση βιβλίου.





Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου