Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2018

Με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες η εξόφληση...



των φόρων από τον Φεβρουάριο...

Την καταβολή προμήθειας δύο ευρώ για κάθε εξόφληση δόσης πληρωμής φόρου (ΕΝΦΙΑ, εισοδήματος κλπ) στα γκισέ των...
τραπεζών θα μπορούν να αποφύγουν από τον Φεβρουάριο εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι εάν επιλέξουν την πληρωμή των φορολογικών τους υποχρεώσεων με πλαστικό χρήμα και μέσω του taxisnet χάρις στην ηλεκτρονική εφαρμογή που ετοιμάζεται να θέσει σε λειτουργία η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Σήμερα τις επιβαρύνσεις που επιβάλουν οι τράπεζες με την φυσική παρουσία των φορολογουμένων στα γκισέ τους για την εξόφληση των δόσεων διαφόρων φόρων αποφεύγουν μόνον όσοι φορολογούμενοι χρησιμοποιούν το e-banking.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής, όμως, με την χρήση πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας, θα δώσει τη δυνατότητα στους έχοντες πλαστικό χρήμα να γλιτώσουν την επιβάρυνση, κάθε φορά, των 2 ευρώ αλλά και το στήσιμο στην ουρά μιας τράπεζας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΑΑΔΕ οι έχοντες πιστωτική ή χρεωστική κάρτα θα μπορούν με τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης να μπαίνουν στην ιστοσελίδα του taxisnet και στον προσωπικό τους λογαριασμό. Στη συνέχεια θα οδηγούνται στην ένδειξη "Στοιχεία οφειλών" όπου θα βρίσκουν τις βεβαιωμένες οφειλές φόρου και την "ταυτότητα οφειλής" τους .Το μόνο που θα τους ζητείται είναι να πληκτρολογούν στην ένδειξη "απευθείας πληρωμή" τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας και αυτόματα θα γίνεται η παρακράτηση της οφειλόμενης δόσης χωρίς καμμιά επιβάρυνση...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου