Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2018

Βαρύ πένθος για σταρ της τηλεόρασης: Έχασε το σύζυγό της





















Το θάνατο του συζύγου της θρηνεί η σταρ της τηλεόρασης.
Για 9 περίπου χρόνια έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ο ισχυρός επιχειρηματίας, «έφυγε» από τη ζωή, στα 71 του χρόνια. Την είδηση του θανάτου του, την έκανε γνωστή η ίδια η σύζυγός του, Jill Zarin, η πιο διάσημη «νοικοκυρά σε απόγνωση» της αμερικανικής τηλεόρασης. 
«Με την καρδιά μας ραγισμένη, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τα νέα ότι ο αγαπημένος και απόλυτα αφοσιωμένος σε εμάς, Bobby Zarin έφυγε από τη ζωή σήμερα (σ.σ. το απόγευμα του Σαββάτου, 13/1), μετά από μία γενναία μάχη με τον καρκίνο. Δε μπορούμε να περιγράψουμε, πόσο πονάμε αυτές τις ώρες. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη που μας δείξατε» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ είχε δίπλα της τα παιδιά του συζύγου της, από προηγούμενο γάμο του, αλλά και την 25χρονη κόρη της.

 
Μάλιστα, η κόρη της Ally έγραψε λίγο αργότερα ένα δικό της μήνυμα προς τον εκλιπόντα, τονίζοντας ότι ήταν για εκείνη ο καλύτερος πατριός και πως της στάθηκε σαν πραγματικός πατέρας. Φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού έσπευσαν να δώσουν κουράγιο στην οικογένεια. Άλλωστε, όπως τόνιζαν όλοι, ο 71χρονος μεσίτης ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος. Ο Bobby Zarin διαγνώσθηκε με καρκίνο το 2009 και όλα τα χρόνια, έχοντας την οικογένεια του στο πλευρό του, έδινε μία γενναία μάχη. Μάλιστα, η Jill Zarin, που είναι ιδιαίτερα διάσημη στην Αμερική, είχε μιλήσει πολλές φορές για τις δύσκολες στιγμές, που βίωνε η οικογένειά της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου