Τρίτη, Ιανουαρίου 23, 2018

«Καρφιά» Σκουρλέτη σε ΑΝΕΛ: Να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους





«Ακούμε πράγματα που ακούγονταν και πριν 25 χρόνια»

Στο επίμαχο ζήτημα των ημερών, που δεν είναι άλλο από το Σκοπιανό, αναφέρθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης, φροντίζοντας να ψέξει τη στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ίδιου του Πάνου Καμμένου.....

Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε για τη συγκέντρωση της Κυριακής ότι «δεν ήταν μια θηριώδης συγκέντρωση, ήταν μια μεγάλη συγκέντρωση» και σημείωσε ότι «επί της ουσίας θα έλεγα ότιακούσαμε πράγματα, τα οποία ακούγαμε και πριν 25 χρόνια και είναι σαν να μην έχει περάσει μια ημέρα».


«Αυτό δείχνει ότι αυτοί που έβαλαν τη σφραγίδα τους, οι ομιλητές, οι εκφραστές αυτού του κόσμου ότι δεν έχουν βγάλει κανένα συμπέρασμα από αυτή την 25ετή πορεία και αυτό δεν είναι ενθαρρυντικό», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Real Fm.

Ο κ. Σκουρλέτης καυτηρίασε τη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επισημαίνοντας ότι «ο κ. Καμμένος εκφράζει τη θέση του κόμματος του, όχι την κυβερνητική θέση. Δεν υπάρχει διγλωσσία, δεν έχει αμφισβητήσει ο κ. Καμμένος ότι η κυβέρνηση πηγαίνει με αυτή τη θέση, απλώς διαφωνεί».

Παράλληλα, αναφερόμενος στους ΑΝΕΛ πρόσθεσε ότι «είναι σοβαρό θέμα και θα έλεγα στην πλευρά των ΑΝΕΛ, παρόλο που σέβομαι τη διαφορετική τους άποψη με την οποία διαφωνώ, να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους, διότι καμιά φορά δημιουργείται μια τέτοια δυναμική, η οποία υπονομεύει μια πραγματικά εθνική προσπάθεια που γίνεται τώρα».

«Δεν έχουμε εν κρυπτώ διαπραγματεύσεις», ξεκαθάρισε και εξήγησε ότι «το πλαίσιο της θέσης της κυβέρνησης είναι σαφές, δημόσιο και γνωστό. Χαρακτηρίζει τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον μια διαχρονική συνέπεια, γιατί αυτά τα έλεγε και όταν ήταν ένα κόμμα του 3% και όχι μόνο τώρα που είναι στην κυβέρνηση. Το πλαίσιο το είπε ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στο Έθνος, εάν κανείς έχει την απαίτηση να ενημερώνει με δελτία τύπου, μέρα παρά μέρα για το τι λέγεται στις διαπραγματεύσεις, είναι αστεία πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου