Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2018

Αίθριος ο καιρός ....



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά και εξασθένηση των ισχυρών ανέμων περιμένουμε σήμερα, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι καλός, αλλά βαθμιαία στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνι στα ηπειρωτικά ορεινά. Το Σάββατο, τα φαινόμενα θα ενταθούν... στα δυτικά, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, και θα επεκταθούν στα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο. Την Κυριακή τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα επηρεάσουν ολόκληρη τη χώρα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και στα βόρεια ημιορεινά.
Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από δυτικές και νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη, κατά περιόδους το Σαββατοκύριακο, ως 7 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή και το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά από το απόγευμα και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και το θερμόμετρο από 1 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι με λίγες βροχές από το απόγευμα. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 1 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με νεφώσεις από το απόγευμα στα δυτικά και ο υδράργυρος από 0 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, καλός καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με αραιή συννεφιά από το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 1 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Alphatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου