Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2018

Νέα πρόκληση Ζουράρι στους οπαδούς του Ολυμπιακού! «Εύχομαι να αυξάνονται για να φτάσουν αυτούς του ΠΑΟΚ»




Ο Κώστας Ζουράρις, ύστερα από τις πρόσφατες δηλώσεις του που προκάλεσαν την οργή του Ολυμπιακού και του Άρη κι οδήγησαν στην παραίτησή του από την κυβέρνηση, τοποθετήθηκε ξανά, προκαλώντας εκ νέου τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς...


Μετά τη συνάντηση για τις μετακινήσεις των οπαδών στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο Κώστας Ζουράρις μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις του που οδήγησαν στην παραίτηση του από την κυβέρνηση.

Το υφυπουργείο αθλητισμού στεγάζεται στον ίδιο χώρο με το υπουργείο Παιδείας κι έτσι μετά τον Γιώργο Βασιλειάδη, ο Κώστας Ζουράρις μίλησε στους δημοσιογράφους για τα τελευταία γεγονότα.

«Δεν νοείται το ελληνικό δημόσιο να φυλά τα γήπεδα. Οι ομάδες είναι εμπορικές εταιρείες. Μόνο με ποινικά αδικήματα να ασχολείται η αστυνομία. Είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και δεν γίνεται το δημόσιο να δαπανά χρήματα γι’ αυτές. Για το θέμα που σας απασχολεί, έγινε ένα μεγάλο λάθος, εγώ εκείνη τη στιγμή έβγαλα τα ακουστικά και δεν ακούστηκε αυτό που έλεγα, ένα ανέκδοτο και για Παοκτζήδες και για Αρειανούς. Έχουν δίκιο να ξεσηκώνονται οι Αρειανοί, αλλά δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα αυτό που είπα. Είναι μια συλλογική σάτιρα», δήλωσε αρχικά ο Ζουράρις.

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Τους εύχομαι να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν κάποια στιγμή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου