Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2018

«Το σχόλιό μου ήταν σκωπτικό, όχι υβριστικό» εξηγεί ο Ζουράρις





«Κατάλαβα ότι το σχόλιό μου για τον Ολυμπιακό και τον Άρη θα ενοχλούσε»


Είναι το πρόσωπο των ημερών και ως εκ τούτου οι δηλώσεις, συνεντεύξεις και τοποθετήσεις του δίνουν και παίρνουν. Ο πρώην -πια- υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις μετά την παραίτησή του από το πόστο του, κατόπιν των προκλητικών δηλώσεών του για οπαδούς του Ολυμπιακού και του Άρη, επανήλθε με νέα συνέντευξη....

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 αναφέρθηκε στους λόγους τις παραίτησής του λέγοντας πως «παραιτήθηκα από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας γιατί κατάλαβα ότι το σχόλιό μου για τον Ολυμπιακό και τον Άρη θα ενοχλούσε», εξηγώντας όμως την ίδια στιγμή πως «όταν ένα σχόλιο δεν έχει προσωπικό στοιχείο και αναφέρεται σε ομάδα, τότε είναι σκωπτικό και όχι υβριστικό, πρόκειται για σάτιρα, όπως και τα συνθήματα που ακούγονται στο γήπεδο».


Παράλληλα, ο κ. Ζουράρις αποκάλυψε ότι είχε καταθέσει την παραίτησή του και στις 8 Ιανουαρίου. «Στις 8 Ιανουαρίου στην ολομέλεια της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είχα πει ότι παραιτούμαι, γιατί είχα αρνηθεί να πάω στην Αλβανία να υπογράψω με τους Αλβανούς για τα βιβλία της 3ης Γυμνασίου και της 6ης Γυμνασίου, τα αλβανικά, γιατί είχαμε συμφωνήσει πέρσι όταν είχε έρθει η αλβανική αντιπροσωπεία και υπογράψαμε εδώ στο υπουργείο την αμοιβαία παρέμβαση στα βιβλία μας, γιατί αλλιώς δεν θα έπαιρνε η Αλβανία τα λεφτά και δεν θα προχωρούσε η ένταξή τους, αν δεν άλλαζαν οι Αλβανοί τα αλυτρωτικά στοιχεία που υπάρχουν σε αυτά», ανέφερε, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν έγινε, επομένως ζήτησε πριν τη συνάντηση να υπάρξουν διαβεβαιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου