Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2018

To συγκλονιστικά κομψό σύνολο της Bella Hadid που ζηλέψαμε





Η Bella Hadid είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα σήμερα.

Το αγγελάκι της Victoria Secret και αδερφή της Gigi Hadid δεν σταματά να απασχολεί τον κόσμο της μόδας με τις εμφανίσεις της....




Οι γυναίκες που την θαυμάζουν για το στιλ της, παρακολουθούν κάθε της street style λουκ που είναι κάθε φορά ενημερωμένο και εντυπωσιακό.


Το νεαρό μοντέλο λατρεύει την δεκαετία των 90s και επιλέγει πολύ συχνά κομμάτια με ρετρό αναφορές: ιδιαίτερα παντελόνια, cropped τοπ που αναδεικνύουν τους κοιλιακούς της, καπέλα και αξεσουάρ, είναι μόνο μερικά από αυτά. Υπάρχουν φορές που την βλέπουμε τόσο με θηλυκά ψηλοτάκουνα όσο και με άνετα αθλητικά.




Κάθε της σύνολο αποτελεί έμπνευση, όμως αυτήν την φορά την αγαπήσαμε λίγο παραπάνω για αυτό το look που επέλεξε.


Splashnews







Η όμορφη Μπέλα βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας τον πιο σικάτο συνδυασμό.




Φόρεσε το πιο απλό μαύρο ζιβάγκο με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε σκούρο γκρι και καρό blazer με γούνινες λεπτομέρειες στα μανίκια. Την άψογη εμφάνιση ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα μποτάκια-κάλτσα και ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου με μικρούς έγχρωμους φακούς.




Το μακιγιάζ της εντελώς φυσικό, ιδανικό για να αποκαλύψει την φρεσκάδα του προσώπου της. Τα μαλλιά της ήταν κομψά πιασμένα μισά-μισά και το πρόσωπο της πλαισίωναν μεγάλα σκουλαρίκια κρίκοι.




Στο μίνιμαλ σύνολο οι λεπτομέρειες έδιναν το χρώμα και την έκαναν να ξεχωρίζει.




Αυτό το λουκ μας ενθουσίασε και θα το αντιγράψουμε επακριβώς. Είναι ιδανικό για να απογειώσει μία μέρα στο γραφείο ή σε μία σημαντική έξοδο, ακόμα και για φαγητό με φίλους.




Υιοθέτησε το κι εσύ!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου