Πέμπτη, Ιανουαρίου 18, 2018

Μετεωρίτης αναστατώνει το Μίσιγκαν – Κάτοικοι πίστεψαν ότι ζουν την Αποκάλυψη (Video)





Ήρθαν οι εξωγήινοι, η Αποκάλυψη; Όχι, ένας μετεωρίτης "ταρακούνησε" το Μίσιγκαν

Ένας φωτεινός μετεωρίτης έσκισε για λίγο τον ουρανό πάνω από τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ και τον Καναδά, σύμφωνα με αμερικανικές μετεωρολογικές και γεωλογικές υπηρεσίες, προτού προκαλέσει μια ισχυρή έκρηξη που συγκλόνισε σπίτια και όσους τον είδαν....

Ο μετεωρίτης εθεάθη σε Πολιτείες και πόλεις, όπως το Οχάιο, το Μίσιγκαν και το Οντάριο, γύρω στις 8 μμ τοπική ώρα, αναφέρει το Γεωλογικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ (USGS) στον ιστότοπό του, στον οποίο προσθέτει ότι καταγράφηκε σεισμός μεγέθους 2 βαθμών, περίπου 7 χιλιόμετρα ανατολικά των ακτών της Σαντ Κλερ στο ανατολικό Μίσιγκαν.

Την ίδια ώρα και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS) επιβεβαίωσε ότι δεν επρόκειτο για ένα μετεωρολογικό φαινόμενο, αλλά μάλλον για έναν μετεωρίτη.

"Το NWS μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η λάμψη και ο κρότος δεν προήλθε από κάποια αστραπή ή βροντή, αλλά πιθανόν από μετεωρίτη", σημειώνει στο Twitter το γραφείο της NWS στο Ντιτρόιτ.

Ωστόσο η θέα του μετεωρίτη έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους τυχερούς που τον είδαν να αναρτούν τις αντιδράσεις τους και βίντεο.

"Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ήταν μετεωρίτης! Το σπίτι μας κουνήθηκε και ακούσαμε ένα μεγάλο μπαμ! Νομίζαμε ότι κάποιος χτύπησε το σπίτι μας", γράφει σε ανάρτησή της η χρήστης του Twitter Τζένιφερ Ουίλσον.

Άλλοι σκέφτηκαν πιο τρομακτικά πράγματα.

"Ήμουν σίγουρος ότι έβλεπα ή την εισβολή των εξωγήινων ή την Αποκάλυψη. Εκ των υστέρων είναι κάτι το εκπληκτικό, το τρομερό (...) στην πραγματικότητα", δήλωσε ένας άλλος χρήστης του Twitter ονόματι Crash.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου