Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018

Ως τις 5 Μαρτίου «κληρώνει» για άδειες-Mega...




Η επόμενη εβδομάδα δε θα έχει μόνο Novartis, Μακεδονικό, ελληνοτουρκικά και οικονομία: θα έχει, ταυτοχρόνως, και...

τηλεοπτικές άδειες όπως και γενικότερες εξελίξεις στα μιντιακά δρώμενα.

Βλέπετε, εντός του επόμενου δεκαημέρου υπάρχουν δύο ημερομηνίες-σταθμοί, που θα κρίνουν το νέο τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα:

Πρώτον, την Παρασκευή 2 Μαρτίου, το Συμβούλιο της Επικρατείας καλείται να αποφασίσει αν ο εν εξελίξει τηλεοπτικός διαγωνισμός και ο «νόμος Παππά» είναι συνταγματικός, τώρα που το ΕΣΡ έχει δώσει την θεσμική του υπόσταση στην διαδικασία και που οι προς δημοπράτηση άδειες είναι περισσότερες (7) από τους τελικούς ενδιαφερόμενους (6).

Αν η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου είναι θετική -κάτι που συγκεντρώνει πολύ περισσότερες πιθανότητες από την... απόφαση για την προηγούμενη διαδικασία – τότε θα έχει ανοίξει ο δρόμος για τη διαμόρφωση ενός νέου τηλεοπτικού τοπίου, που θα κρατήσει τουλάχιστον 10 έτη.

Επίσης, τρεις ημέρες αργότερα, στις 5 Μαρτίου, το ΕΣΡ θα κληθεί να κρίνει την τύχη του Mega, καθώς θα καλέσει εκπροσώπους της εταιρείας «Τηλέτυπος» και θα αποφασίσει αν μπορεί το πάλαι ποτέ «Μεγάλο Κανάλι» να συνεχίσει να εκπέμπει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αν οι εκπρόσωποι των καναλιών δεν έχουν κάτι... νέο να πουν στο ΕΣΡ, τότε μπορεί το σήμα του Mega να αντικατασταθεί από «μαύρο»...

πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου