Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2018

Περιστατικό κανιβαλισμού στη Γερμανία: Αστυνομικός διαμέλισε κι έφαγε 59χρονο άνδρα (Photos)





Σε ισόβια καταδικάστηκε ένας Γερμανός αστυνομικός ο οποίος δολοφόνησε, διαμέλισε και έφαγε έναν άνδρα που γνώρισε μέσω διαδικτύου.

Συγκεκρμένα, ο 59χρονος αστυνομικός Ντέτλεβ Γκουένζελ στραγγάλισε και διαμέλισε τον επίσης 59χρονο Πολωνό Βότσιεκ Στεμπνίβιτς σε ένα μικρό κρεβάτι. Στη συνέχεια, τον έφαγε ...και διέφυγε στην ανατολική Γερμανία το 2013.

Ο Γκουένζελ είχε καταδικαστεί σε 8,5 χρόνια φυλάκιση από ένα δικαστήριο στη Δρέσδη, αφού κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία.

Ωστόσο, το γερμανικό συνταγματικό δικαστήριο ακύρωσε την καταδίκη και διέταξε την επανάληψη της δίκης γιατί διαφώνησε με πρόταση που ανέφερε ότι «το θύμα είχε την επιθυμία να καταστραφεί και να φαγωθεί», υποστηρίζοντας ότι η ποινή ήταν πάρα πολύ επιεικής και έτσι, στην επανάληψη της δίκης καταδικάστηκε σε ισόβια.



Ο Γκουένζελ γνώρισε τον Στεμπνίβιτς μέσω της ιστοσελίδας κανιβάλων «Zambian Meat». Το ζευγάρι είχε εκτεταμένη επαφή μέσω διαδικτύου και τηλεφωνικά, πριν τελικά τακτοποιήσει την ημερομηνία της συνάντησής του στις 4 Νοεμβρίου 2013.

Από μικρός, ο Γερμανός αστυνομικός φαντασιωνόταν τον διαμελισμό ενός σώματος, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο.

Ο Γκουένζελ, ο οποίος είχε υπηρετήσει στην αστυνομία για 30 χρόνια, απέσυρε την αρχική ομολογία που είχε δώσει στους ντετέκτιβς αμέσως μετά τη δολοφονία του Στεμπνέβιτς, όπου είπε ότι είχε κόψει το λαιμό του.



Σε βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, Ο Γκουέζελ ήταν καλυμμένος με αίμα ενώ ακρωτηρίαζε το πτώμα. Επίσης, ακούγεται να μουρμουρίζει: «Ποτέ δεν νόμιζα ότι θα πέσω τόσο χαμηλά».

Όλα τα υπόλοιπα τμήματα του σώματος του Στεμπνίβιτς, συμπεριλαμβανομένου του πέους του, βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου