Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2018

Εισβολή κριαριού στα στούντιο του Alpha - Στάθηκε δίπλα στο τζιπ της Μενεγάκη και δεν το κουνούσε ρούπι (Photos & Video)




Στο κανάλι του Πικερμίου, πλησίαζε μεσημέρι και όλα κυλούσαν ομαλά. Οι ρεπόρτερ βρίσκονταν στο δρόμο, οι αρχισυντάκτες ετοιμάζονταν για τη σύσκεψη, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μόλις είχε ξεκινήσει και… ξαφνικά ένα κριάρι πέρασε από την ασφάλεια του κτιρίου και… κατσικώθηκε στην είσοδο του κτιρίου.



Σχεδόν αμέσως άρχισε η πλάκα από τους εργαζόμενους που προσπαθούσαν να το φωτογραφίσουν αλλά και να το απομακρύνουν από την είσοδο. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που όποτε πλησίαζαν για να μπουν το κριάρι κατέβαζε το κεφάλι και τους κοίταζε περίεργα λες και ήταν έτοιμο να τους κουτουλίσει. Το κριάρι πάντως κάποια στιγμή μετακινήθηκε από την είσοδο και στάθηκε δίπλα στο τζιπ της Ελένης Μενεγάκη. Για την ακρίβεια δεν το κουνούσε από κεί. Τα σκυλιά που υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο το θεώρησαν αστείο και άρχισαν να του γαυγίζουν και να θέλουν να παίξουν μαζί του.



Αμέσως άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες του περίεργου εισβολέα στα σόσιαλ μίντια, ενώ, γυναίκα παραγωγός της οπτικοποίησης του δελτίου η οποία έχει υιοθετήσει σπίτι της ένα πρόβατο, σχολίαζε σε κάθε ανάρτηση: «Τι γλυκούλι» λες και σκέφτεται να το υιοθετήσει και εκείνο.

Και εάν αναρωτιέστε πως βρέθηκε το πρόβατο εκεί να σας πούμε ότι το κτίριο του Alpha βρίσκεται στο Πικέρμι και δίπλα συχνά πυκνά βοσκοί κατεβάζουν τα κοπάδια τους να βοσκήσουν. Το κριάρι πιθανόν αποπροσανατολίστηκε και πέρασε μέσα στην περίμετρο του καναλιού



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου