Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018

Στην Μάνδρα, για τρίτη φορά μετά τις πλημμύρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης- ΣΥΡΙΖΑ: Στημένη επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα




Παρακολουθεί την εξέλιξη των έργων - «Έμαθε πού είναι η Μάνδρα μετά τις πλημμύρες», ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Συναντήσεις με τους φορείς
Για τρίτη φορά μετά τις φονικές πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου βρέθηκε στην Μάνδρα της Δυτικής Αττικής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης....


Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου τις πληγείσες περιοχές προκειμένου να διαπιστώσει την εξέλιξη των έργων στην περιοχή αλλά και τις συνθήκες της καθημερινότητας των κατοίκων.


Κατά την επίσκεψή του ο πρόεδρος της ΝΔ είχε σύσκεψη με φορείς στο δημαρχείο της πόλης, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε αυτοψία στις πληγείσες περιοχές.



ΣΥΡΙΖΑ: Στημένη επίσκεψη για την επικοινωνιακή του προβολή


Για «στημένη επίσκεψη», με μόνο στόχο την «επικοινωνιακή του προβολή», έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την επίσκεψη του κυρίου Μητσοτάκη στην Μάνδρα.

«Σε μια στημένη επίσκεψη με μοναδική στόχευση την επικοινωνιακή του προβολή, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τη Μάνδρα και τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής. Με ψέματα για όσα έχει κάνει η περιφέρεια και η κυβέρνηση, και με απουσία κάθε αυτοκριτικής για τις ευθύνες της δικής του κυβέρνησης στην απουσία υποδομών. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέρα από την μικροκομματική χρήση μιας τραγωδίας ως αντιπερισπασμό για τα αδιέξοδα της ΝΔ. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, εξάλλου, έμαθε που βρίσκεται η Μάνδρα και η Δυτική Αττική στον χάρτη μετά τις πλημμύρες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου