Κυριακή, Φεβρουαρίου 25, 2018

Μυτιλήνη: Στη φυλακή ο πατέρας που βίαζε την ανήλικη κόρη του – Πάγωσε ο καθηγητής στο σχολείο – Αποκαλύψεις φρίκης!





- Ο βιασμός της 12χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα ξεσκεπάστηκε με τρόπο δραματικό - Αποδείχθηκε πως η μητέρα της γνώριζε τα πάντα - Η απόφαση του δικαστηρίου για την ίδια - Η μαθήτρια αποκάλυψε τα πάντα αρχικά σε έναν από τους καθηγητές του σχολείο της - Η συμπεριφορά του παιδιού μέσα στην τάξη είχε προβληματίσει συμμαθητές και εκπαιδευτικούς - Σάλος στη Μυτιλήνη από τις άγνωστες πτυχές της υπόθεσης - Ο δράστης έχει άλλα 3 παιδιά...



Ο πατέρας που βίαζε την ανήλικη κόρη του στη Μυτιλήνη καταδικάστηκε με την υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Σε κάθειρξη 50 ετών καταδίκασε χθες Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, το Μικτό Κακουργιοδικείο Βορείου Αιγαίου που συνεδρίασε στη Χίο, τον 40χρονο πατέρα ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά τη 12χρονη κόρη του.

Σε ποινή φυλάκισης έξι ετών με αναστολή καταδικάστηκε όμως και η μητέρα του παιδιού, η οποία σύμφωνα με το σε βάρος της κατηγορητήριο γνώριζε για την κακοποίηση του παιδιού χωρίς να την καταγγείλει.
Το χρονικό της υπόθεσης στη Μυτιλήνη

Η όλη υπόθεση διαδραματίσθηκε σε χωριό της Λέσβου. Όπως αποδείχθηκε στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, δάσκαλος στο σχολείο όπου φοιτούσε το μικρό κορίτσι αντιλήφθηκε από τη συμπεριφορά του ότι κάτι συνέβαινε.

Στη συνέχεια κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του παιδιού έμαθε το τι ακριβώς υφίστατο και την έπεισε να προχωρήσει σε καταγγελία, όπως και την μητέρα του, η οποία φοβόταν έως τότε την εν γένει συμπεριφορά του συζύγου της.

Ας σημειωθεί ότι στο παρελθόν, ο πατέρας είχε κατηγορηθεί για υπόθεση κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας και είχε αθωωθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το 12χρονο κορίτσι έκανε την καταγγελία στην αστυνομία τον περασμένο Μάιο και ο φερόμενος ως δράστης συνεληφθη στο σπίτι του στην Θερμή Λέσβου, από της Αστυνομικές αρχές.

Οδηγήθηκε αρχικά στον ανακριτή ώστε να απολογηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβανός πατέρας έχει ακόμα 3 παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου