Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Άμστερνταμ: Οι τουρίστες πρέπει να... γυρνούν την πλάτη στις γυμνές ιερόδουλες




Με αυστηρότερο τρόπο αντιμετωπίζει τουρίστες, ξεναγούς και τουριστικά πρακτορεία ο δήμος του Άμστερνταμ, εκδίδοντας νέες οδηγίες που απαγορεύουν τις στάσεις των γκρουπ μπροστά από βιτρίνες με ιερόδουλες.....

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι η περιοχή όπου είναι συγκεντρωμένοι οι οίκοι ανοχής στο Άμστερνταμ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς εξαιτίας των δεκάδων καφετεριών που υπάρχουν εκεί, αλλά και των βιτρίνων στις οποίες ποζάρουν αισθησιακά ιερόδουλες.

Έως τώρα, απαγορευόταν η χρήση φωτογραφικής κάμερας στην συγκεκριμένη περιοχή για την προστασία των γυναικών. Σύμφωνα με τους νέους κανόνες που θα εφαρμοστούν από τον Απρίλιο, τα γκρουπ δεν θα πρέπει ποτέ να ξεπερνούν τα 20 άτομα και οι περιηγήσεις πρέπει να σταματούν αυστηρά πριν τις 11 το βράδυ.



Επιπλέον, οι ξεναγοί θα πρέπει να προσέχουν τα μέλη των γκρουπ τους να έχουν γυρισμένη την πλάτη στις βιτρίνες με τις γυμνές γυναίκες και να μην παίρνουν «μάτι» περισσότερη ώρα. Αν επιτρέψουν κάτι τέτοιο, τότε θα είναι αντιμέτωποι με μεγάλα πρόστιμα, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mirror.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου