Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2018

«Κάποιος ανταγωνιστής έλεγε ότι πεθαίνω»...



Θα πρέπει να έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα με τον ανταγωνισμό στα μέσα ενημέρωσης, αν δεχτούμε αυτό που ανέφερε ο (επανελθών) στην...
πρωινή εκπομπή του Νίκος Χατζηνικολάου.

Τι ανέφερε; Ότι επειδή απουσίασε για μερικές ημέρες από ραδιόφωνο και τηλεόραση, ένας παράγοντας σε ανταγωνιστικό Μέσο έλεγε ότι «ο Χατζηνικολάου πεθαίνει»! Τόσο πολύ; Τόσο άγρια;

Γιατί ήταν γνωστό ότι ο Ν.Χ. διέκοψε την Τρίτη την εκπομπή του στον Real, έχοντας δηλώσει προηγουμένως ότι επέστρεψε από οικογενειακό τριήμερο στη Θεσσαλονίκη κρυολογημένος. Και αυτό γράφτηκε εδώ λίγο μετά (Harddog) και αναδημοσιεύτηκε μερικώς στο Zoornalistas, ιδιαίτερα «διαβαστικό» μέσο τουλάχιστον για τον δημοσιογραφικό μικρόκοσμό μας.

Πώς είναι δυνατόν μετά από αυτό να υπάρχει τέτοια παραπληροφόρηση –αν έγινε στον βαθμό που καταγγέλθηκε– από έναν άνθρωπο ταγμένο στην σωστή πληροφορία; Εκτός πια, αν καλοθελητές –που πάντα και παντού υπάρχουν– του πούλησαν εκδούλευση και του μετέφεραν φουσκωμένα, ή και ανύπαρκτα, λόγια.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, πάντως, διαβεβαίωσε ότι χαίρει άκρας υγείας και ότι έστελνε από την εκπομπή μια «καλημέρα» στον χαιρέκακο ανταγωνιστή.

Για τον οποίο δεν άφησε κάτι να υπονοηθεί αν είναι τηλεοπτικός, ραδιοφωνικός ή εφημεριδάς. Όχι πως έχει μεγάλη σημασία, αλλά –έτσι– για να ξέρουμε πού υπάρχουν περισσότερα αποθέματα δηλητηρίου και μεγαλύτερα μεγέθη διαστροφής στα επαγγελματικά μας.

harddog-sport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου