Σάββατο, Φεβρουαρίου 17, 2018

Αποζημίωση μαμούθ ζητούν από την Νικολούλη για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου





Ανέβηκαν οι τόνοι στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, όπου συζητήθηκε η αγωγή που έχουν καταθέσει οι δύο αστυνομικοί γιοι του «εγκεφάλου» της δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου (φωτό δεξιά), Πέτρου Μιχαλεάκου, σε βάρος της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη (φωτό αριστερά), διεκδικώντας αποζημίωση-μαμούθ ...για ηθική βλάβη που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν από τις αναφορές της στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Η Αγγελική Νικολούλη τους εξέθεσε, επειδή η Αστυνομία “πουλάει”» κατέθεσε ως μάρτυρας στο δικαστήριο ένας συνάδελφος των δύο αστυνομικών, που στρέφονται κατά της παρουσιάστριας και του τηλεοπτικού σταθμού Alpha ζητώντας αποζημίωση ύψους 700.000 ευρώ για προσβολή της προσωπικότητάς τους.

«Επειδή είναι εκπομπή πανελλήνιας εμβέλειας, από τη στιγμή που δεν είσαι βέβαιη για κάτι, δεν λες τίποτα. Δεν μπορείς να διασύρεις δύο ανθρώπους έτσι, με τη λογική της τηλεθέασης. Η κυρία Νικολούλη είδε ότι ο “εγκέφαλος” της υπόθεσης είχε γιους αστυνομικούς και είπε πολλές φορές ότι έχει στοιχεία για εκείνους, τα οποία όμως ουδέποτε προσκόμισε» συνέχισε ο μάρτυρας, υποστηρίζοντας ότι ο γιος του ισοβίτη Πέτρου Μιχαλεάκου, Ρήγας, βίωσε και δυσμενείς μεταθέσεις, εκτός από την καχυποψία των συναδέλφων του.

Σκοτεινά σημεία

«Ο Ρήγας μού είπε ότι τον είχαν μια νύχτα ολόκληρη και τον ανέκριναν. Οταν μια δίκη είναι δίκη τηλεόρασης, πάντα γίνονται υπερβολές. Δεν λέω ότι δεν θα εξεταζόταν, αλλά δεν θα γίνονταν έτσι τα πράγματα» ανέφερε. «Αυτά που ειπώθηκαν στις εκπομπές είναι πραγματικά γεγονότα. Ολες οι αναφορές βασίζονται σε πραγματικά περιστατικά. Υπάρχουν σκοτεινά σημεία στην υπόθεση. Είναι παράδοξο αστυνομικοί να λένε στους συγγενείς του Μάριου να μην πάνε στην Αστυνομία» τόνισε στο δικαστήριο δημοσιογράφος του Alpha που συνεργάζεται με την εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου