Κυριακή, Φεβρουαρίου 25, 2018

Αποχώρηση με χυδαίο βρισίδι από το Master Chef - «Μια που…να, ένας π…στης και ένας άσχετος» (Videos)




Εμβρόντητοι έμειναν το βράδυ του Σαββάτου όσοι τηλεθεατές παρακολουθούσαν το επεισόδιο του «Master Chef».

Εμβρόντητοι έμειναν το βράδυ του Σαββάτου όσοι τηλεθεατές παρακολουθούσαν το επεισόδιο του «Master Chef». Μετά από τη διαδικασία της αποχώρησης, οι κριτές αποφάσισαν ότι εκείνη που θα έπρεπε να αποχωρήσει ήταν η Γωγώ. Η τελευταία ...

έχασε από το Τιμολέοντα με πολύ μικρή διαφορά, καθώς έφτιαξε τα τέσσερα από τα πέντε πιάτα που τους ζητήθηκαν στη δοκιμασία. Κατά την αποχώρησή της, ωστόσο, από το παιχνίδι δεν έλειψαν τα κλάματα, τα παράπονα, καθώς και ολίγα... γαλλικά.

Η Γωγώ και ο Τιμολέων ψηφίστηκαν να είναι τελικά οι δύο υποψήφιοι από τους συμπαίκτες τους ως κύριοι υπεύθυνοι της ήττας τους από την μπλε ομάδα.

Ο Τιμολέων το δέχτηκε σαν αρχηγός και μπροστά στους κριτές όταν ερωτήθηκε έκανε το ίδιο πράγμα και η Γωγώ. Όχι όμως και όταν έεμινε μόνο στη συνέντευξη.

Εκεί δεν παραδέχτηκε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Αντίθετα ξεκίνησε να μιλάει για προκαθορισμένες ψηφοφορίες. Για στημένα αποτελέσματα ψηφοφοριών που έχουν προαποφασίσει ποιοι θα φύγουν. Δε μιλησε μόνο για την ψηφοφορία που την εμπλέκει αλλά και παλαιότερες.

Συνέχισε αναφέροντας ότι υπάρχει κάποιος που κινεί τα νήματα και κατευθύνει τα πάντα.

Τελικά η Γωγώ ακόμα και όταν αποχώρησε τελικά από το παιχνίδι συνέχισε να μιλάει για κλίκες που στο τέλος θα σπάσουν ολοκληρωτικά.
Λίγο πριν αποχωρήσει η Γωγώ έριξε την βόμβα με ένα ξέσπασμα που δεν έχουμε ακούσει ακόμα και στα χειρότερα reality.
«Έχεις ακούσει αυτό που λέει το ένα δωμάτιο, το άλλο δωμάτιο, μια που…να, ένας π…στης και ένας άσχετος. Εγώ είμαι ο άσχετος. Βρες τους άλλους δύο.» δήλωσε χαμογελαστή η Γωγώ στο κλείσιμο ακριβώς του επεισοδίου.


Οι εκφράσεις προκάλεσαν απορία και ενόχληση τους τηλεθεατές, με τους χρήστες του twitter να τοποθετούνται πολύ αρνητικά απέναντι στις δηλώσεις της παίκτριας.

Δείτε ορισμένα tweets:


#MasterChefGR πάντως από το τελευταίο ου η ειπε η Γωγώ φαίνεται κι ο χαρακτήρας το ήθος και τα υπόλοιπα. ..— Mar_Pa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου