Κυριακή, Φεβρουαρίου 18, 2018

«Πυρετός» στην κυβέρνηση: Κλειδώνουν τα ονόματα για την προανακριτική της Novartis




ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Μπαράζ κυβερνητικών και κομματικών συσκέψεων επίκειται στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά το διάλλειμα από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Και αυτό ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη συζήτηση της Τετάρτης ...και να συνάμα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τα μέλη που θα μετέχουν στην προανακριτική Επιτροπή της Novartis.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το απόγευμα της Τρίτης προγραμματίζεται να συνεδριάσει εκ νέου το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.


Όπως πρώτο είχε γράψει το iefimerida ο κ. Θοδωρής Δρίτσας «κλειδώνει» για τη θέση του προεδρεύοντος της Επιτροπής. Με τους συντρόφους του να επισημαίνουν ότι «πέραν του ότι είναι σημαίνον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει νομικές σπουδές και φυσικά , ως φαρμακοποιός , άριστη γνώση για το φάρμακο».

Συμπληρώνουν το παζλ των ονομάτων για την Προανακριτική

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μεταξύ άλλων, στην Επιτροπή αναμένεται να μετέχουν οι: Σία Αναγνωστοπούλου, Σπύρος Λάππας, Χρήστος Μαντάς, Γιώτα Κοζομπόλη, Βασίλης Τσίρκας κ.α.

Στη συζήτηση της Τετάρτης, τέλος, εισηγητής θα είναι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ενώ το λόγο θα λάβει η ηγεσία του υπουργείου υγείας δια των κκ Ξανθού και Πολάκη και η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, δια των κκ Κοντονή και Παπαγγελόπουλου.




Πηγή: «Πυρετός» στην κυβέρνηση: Κλειδώνουν τα ονόματα για την προανακριτική της Novartis | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου