Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Καταγγελία σοκ από θεατρικό παραγωγό στην Tatiana Live: “Έστειλα τον γιο μου στο ακριβότερο γυμναστήριο της περιοχής και ο προπονητής του τον έσπασε στο ξύλο” (BINTEO)





Ο πατέρας του νεαρού Σωτήρη κάνει καταγγελία σοκ στην εκπομπή Tatiana Live. Ο 21χρονος βγήκε σχεδόν λυπόθυμος από το γυμναστήριο της περιοχής του. Λίγες μέρες μετά τα σημάδια της κακοποίησης είναι ακόμα εμφανή στο πρόσωπό του....

Ο μπαμπάς του και θεατρικός παραγωγός Παναγιώτης Γεώργας καταγγέλει στην εκπομπή του Epsilon: “Έστειλα τον γιο μου στο ακριβότερο γυμναστήριο της περιοχής και ο προπονητής του τον έσπασε στο ξύλο”. Αφορμή ήταν ότι ο γιος του ζήτησε το λόγο για μία άσκηση που είχε γίνει λάθος. Ο προπονητής του του έδωσε μπουνία.

Με δάκρυα στα μάτια μιλάει η μητέρα του Σωτήρη στην κάμερα της εκπομπής ενώ ο πατέρας του βρέθηκε σήμερα στο πλατό και περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου όλα όσα έζησε ο γιος του.



Η οικογένεια έχει ήδη κάνει μήνυση στο γυμναστήριο ενώ εκείνοι από τη δική τους μεριά δεν έχουν πάρει καμία θέση προς το παρόν αλλά περιμένουν να μιλήσουν επίσημε μέσω του δικηγόρου τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου