Τρίτη, Μαρτίου 20, 2018

Άγριο έγκλημα στο Μαρούσι: Στο περιβάλλον του 19χρονου ψάχνουν τον δολοφόνο




Σήμερα η κηδεία του

Την ολοκλήρωση της κηδείας του 19χρονου περιμένουν οι αστυνομικοί για να μπορέσουν να προσεγγίσουν τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του νεαρού που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε πλατεία στο Μαρούσι....

Ο 19χρονος εργαζόταν ως ντελίβερι και ήταν μοναχοπαίδι. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές καθώς σε ηλικία 15 ετών είχε συλληφθεί γιατί πέταγε πέτρες σε αστυνομικούς των ΜΑΤ έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τόσο τον χώρο της εργασίας του όσο και τον κύκλο του για να μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών και ειδικά στα ίχνη εκείνου που του στέρησε τη ζωή.

Παράλληλα , οι αρχές βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου καθώς υπάρχει η πεποίθηση ότι η συνάντηση του Θωμά, τη μοιραία νύχτα που ήταν με την φίλη του στην Πλατεία, με την παρέα των τριών νεαρών που τους συνάντησαν εκεί, ήταν κανονισμένη από πριν.

Ξαφνικά το θύμα με τον δράστη απομακρύνθηκαν από την παρέα, άρχισαν να διαπληκτίζονται και στο τέλος ο δράστης έπληξε το θύμα στον θώρακα με μαχαίρι.

Τέλος, μεγάλη δυσκολία των αρχών στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να αντλήσουν πληροφορίες από το περιβάλλον του θύματος γιατί οι περισσότεροι φίλοι του είναι συνομήλικοι και φοβούνται να δώσουν περισσότερες πληροφορίες οι οποίες θα καθοδηγήσουν τους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου