Σάββατο, Μαρτίου 24, 2018

Άγρια δολοφονία 26χρονης στο Μεξικό – Βρέθηκε διαμελισμένη έξω από σχολείο (σκληρές εικόνες – video)





Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία 26χρονης συνοδού στο Μεξικό, η οποία βρέθηκε διαμελισμένη έξω από ένα σχολείο.

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Kenni Finol είχε εμφανή σημάδια κακοποίησης. Με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, ανέβασε ένα βίντεο σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της, Brayan Mauricio González....

Ικέτευε τον άντρα που ήταν υπεύθυνος για την επίθεση να της δώσει χρόνο να αναρρώσει για να μπορέσει να φύγει από τη χώρα. Της είχε βάλει ένα όπλο στο στόμα και απειλούσε να τη σκοτώσει.



Μετά από 4 μήνες, στις 25 Φεβρουαρίου, το πτώμα της βρέθηκε αποκεφαλισμένο, ενώ της είχε ψεκάσει το πρόσωπο με οξύ και της είχε βγάλει τα μάτια.

Οι αρχές κατάφεραν να την αναγνωρίσουν μόνο από τα αποτυπώματα. Η Kenni είναι μία από τις έξι συνοδούς που δολοφονήθηκαν στο Μεξικό τους τελευταίους μήνες.

Είχε στείλε το βίντεο απελπισμένη σε φίλο της. Η Kenni από τη Βενεζουέλα ισχυρίστηκε ότι ο González, γνωστός και ως El Pozole, τη χτύπησε και απείλησε να τη σκοτώσει.
Ο González είναι επικεφαλής του εγκληματικού καρτέλ «La Union Tepito», που κατηγορείται για εκβίαση, πώληση ναρκωτικών και απαγωγές«Έζησα μαζί του και αρκετές φορές σκότωσε μπροστά μου κάποιον για το τίποτα. Σκοτώνει για χόμπι», ανέφερε η 26χρονη.
Είχαν χωρίσει τον Σεπτέμβριο του 2017 και στη συνέχεια ο González ξεκίνησε σχέση με μία άλλη συνοδό, την Karen Ailen Grodzniski. Στις 27 Δεκεμβρίου, βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.
Την ίδια μέρα τηλεφώνησε στην Kenni: «Δεν μου αρέσεις πια. Τους σκότωσα όλους. Είναι απλά η προειδοποίηση. Τώρα είναι η σειρά σου».
(mirror.co.uk)



Διαβάστε περισσότερα https://www.altsantiri.gr/kosmos/agria-dolofonia-26chronis-sto-mexiko-vrethike-diamelismeni-exo-apo-scholeio-sklires-eikones-video/#ixzz5AaSOUXSo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου