Σάββατο, Μαρτίου 24, 2018

Μια 26χρονη περιγράφει πώς έγινε συνοδός κυριών




Αποκαλύπτει στον Guardian ότι κερδίζει 10 φορές περισσότερα χρήματα από την κανονική της δουλειά

Την καθημερινότητά της ως συνοδός κυρίων περιγράφει στον Guardian μια 26χρονη εξηγώντας πώς πήρε την απόφαση να πληρώνεται για να κάνει σεξ. ...


Η 26χρονη αναφέρει πως έκανε πρακτική και κέρδιζε ελάχιστα χρήματα, όταν μια συνάδελφος της πρότεινε να τσεκάρει μια σελίδα, μέσω της οποίας θα μπορούσε να κανονίσει ραντεβού με πλούσιους άνδρες.

Στα πρώτα ραντεβού, όπως περιγράφει, ένιωθε άβολα, ωστόσο η αυξημένη λίμπιντο και η έλξη για μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες τη βοήθησαν να προσαρμοστεί εύκολα στη νέα πραγματικότητα.

Όπως αποκαλύπτει η 26χρονη, σαν συνοδός κερδίζει 10 φορές περισσότερα χρήματα από ό,τι θα κέρδιζε στην κανονική της δουλειά. Σπάνια, όμως, κάνει μόνο σεξ με τους πελάτες. Όπως περιγράφει: «Πηγαίνουμε μαζί για δείπνο και συζητάμε για τις ζωές μας, βλέπουμε ταινίες ή πηγαίνουμε για καραόκε πριν κάνουμε σεξ. Πολύ συχνά αυτό που χρειάζονται αυτοί οι άνδρες είναι κάποιον να τους ακούσει. Το σεξ είναι απλά ένα “όχημα” για να το πετύχουν αυτό».

«Οι βασικοί λόγοι που συνεχίζω να είμαι συνοδός είναι οι οικονομικοί, ωστόσο προβληματίζομαι για τη συναισθηματική μου υγεία. Σχεδιάζω να τα παρατήσω αν βρω κάποιον με τον οποίο θα ήθελα να δεσμευτώ, αλλά όσο περισσότερα κερδίζω τόσο πιο δύσκολο είναι» παραδέχεται.

Και συνεχίζει: «Σπάνια κάνω σεξ με κάποιον χωρίς να πληρώνομαι και αν το κάνω, τότε σκέφτομαι θα μπορούσε να είχα κερδίσει 400 λίρες».

Φοβάται, ωστόσο, ότι θα αρχίσει να ξεχνάει πώς είναι να νιώθεις τρυφερότητα για κάποιον καθώς έχει συνηθίσει τόσο πολύ να προσποιείται χωρίς να αισθάνεται τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου