Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2018

Οι 394 υπογραφές για την Ηριάννα και τον Περικλή...



Εκδικάζεται σήμερα (Τετάρτη) στο Εφετείο Αθηνών η υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή, που βρίσκονται στη φυλακή μετά την καταδίκη τους τον Ιούνιο του 2017 με βάση τις...
επιβαρυντικές διατάξεις του τρομονόμου.

Κείμενο συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους δύο νέους υπογράφουν 394 συνδικαλιστές, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες, επιστήμονες και εργαζόμενοι από διάφορους επαγγελματικούς χώρους.

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να δηλώσουμε κατηγορηματικά την αλληλεγγύη μας στην Ηριάννα και τον Περικλή και να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ενάντια στον τρομονόμο και την ενίσχυση του, ενάντια στην χρήση του DNA ως αποδεικτικού μέσου, ενάντια στην ποινικοποίηση των προσωπικών σχέσεων. Για να εμποδίσουμε την κατασκευή ενόχων, την επέλαση της καταστολής και τη διάχυση του φόβου», σημειώνουν μεταξύ άλλων.

Ολόκληρο το κείμενο συμπαράστασης

Στις 21 Μαρτίου 2018 εκδικάζεται στο Εφετείο Αθηνών η υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή, που βρίσκονται στην φυλακή μετά την καταδίκη τους τον Ιούνη του 2017, με βάση τις επιβαρυντικές διατάξεις του τρομονόμου.

H Ηριάννα και ο Περικλής χρησιμοποιήθηκαν από την Αντιτρομοκρατική ως άλλοθι για την παραγωγή «αντιτρομοκρατικού έργου», αλλά και την εφαρμογή εκδικητικής καταστολής σε όσους η ίδια υπηρεσία έχει καταχωρήσει στις τάξεις του «εσωτερικού εχθρού».


Διαβάστε περισσότερα εδώ

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου