Σάββατο, Μαρτίου 24, 2018

Βρε αγόρι μου, περαιτέρω κλιμάκωση είναι ο πόλεμος, τόσο δεν σου κόβει;(ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)




Όσο και να θες να συγκρατηθείς, όσο και να σκέφτεσαι να μετριάσεις τον τόνο σου απέναντι του, επειδή η εύλογη αγανάκτηση που εκφράζεις, ίσως και να χρησιμοποιηθεί από τους ανεκδιήγητους συριζανέλες δια ίδιον όφελος, αυτός ο άνθρωπος πάντα βρίσκει τον τρόπο να σε εξοργίσει και να σε βγάλει εκτός εαυτού.


Από την πρώτη στιγμή της ομηρίας των δύο στρατιωτικών και μετά από τις Τουρκικές προκλήσεις, βλέποντας πως η παρέα των εθνομηδενιστών που κυβερνάει τη χώρα, δεν νοιαζόταν καθόλου για την τύχη των δύο παιδιών μας, ζητήσαμε απ΄τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αδράξει την ευκαιρία, όπως είπαμε χαρακτηριστικά και με δική του πρωτοβουλία, μέσω του ΕΛΚ, η Ε.Ε να ασκήσει πιέσεις προς τον Σουλτάνο.
Θέλοντας μάλιστα να του κάνουμε και πιό εύκολο το πράγμα, γνωρίζοντας ότι το παιδί δεν στροφάρει και πως πατινάρει στην ανηφόρα, του δώσαμε έτοιμη μασημένη τροφή, λέγοντας του πως επιβάλλεται να ζητήσει να επιβληθούν κυρώσεις (εμπάργκο) από την Ε.Ε προς την Τουρκία και αυτό διότι η Τουρκία έχει μία οικονομία που εξάγει τα πάντα και εισάγει ελάχιστα, οπότε αυτό ως μέτρο θα ήταν άμεσα αποδοτικό.
Άλλωστε, έχοντας το προηγούμενο της Ουκρανίας, η Ε.Ε είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει αυτή την τακτική.


Τελικά, εδέησε ο Θεός και εισακουστήκαμε.
Και όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ, το ΕΛΚ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Ελληνοτουρκικά και την τύχη των δύο στρατιωτικών.
Όμως ο Κυριάκος, κατάφερε για μία ακόμη φορά να κάνει το θαύμα του.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε την επιβολή κυρώσεων από την Ε.Ε προς την Τουρκία, διότι όπως ισχυρίστηκε, δεν συμφέρει η περαιτέρω κλιμάκωση.

Δεν μπορεί, ο άνθρωπος πρέπει να είναι βαλτός από κάποιον για να μας τρελάνει.
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται παράνομα από τους Τούρκους 23 μέρες τώρα, χθες ο Τούρκος ζήτησε από τον πιλότο του Σινούκ που πετούσε σε ελληνικό FIR και μετέφερε τον Α/ΓΕΣ να απομακρυνθεί διότι όπως ισχυρίστηκε παραβιάζει το τουρκικό FIR και δύο τουρκικά F 16 τους παρεμπόδισαν και έχεις τον Κυριάκο να σου λέει πως δεν συμφέρει η περαιτέρω κλιμάκωση.

Βρε αγόρι μου, περαιτέρω κλιμάκωση είναι ο πόλεμος, τόσο δεν σου κόβει;
Τί περιμένεις, ν΄ανοίξουν πυρ τα μεμέτια για να ζητήσεις κυρώσεις κατά της Τουρκίας;

Δυστυχώς το παιδί, πέραν της περιορισμένης νοημοσύνης του, είναι και ανεπίδεκτος μαθήσεων.
Εδώ του δίνεις έτοιμο γκολ και αυτός σουτάρει την μπάλα στην εξέδρα.
Και μετά διαμαρτύρεται, γιατί ο κόσμος του γυρνάει την πλάτη.

Πάλι καλά να λέει, που δεν ξεκίνησαν να του βαράνε και τενεκέδες, όταν τον βλέπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου