Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018

Και πάλι πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης





Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο 19μελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΣΠΕΡΤ. Πρόεδρος και πάλι αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης ο οποίος και πλειοψήφησε στις πρόσφατες εκλογές του 30ου τακτικού συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στις 14 & 15 Μαρτίου 2018....

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης με θέμα ημερησίας διάταξης τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ., ο Π. Καλφαγιάννης, εκφράζοντας την παράταξη του «Ενιαίου Ψηφοδελτίου» κάλεσε τις παρατάξεις «Αγωνιστική Προοπτική στα ΗΜΜΕ», “Δ.Α.Σ.” και “ΑΡ.Π.Ε.” να συμμετέχουν σε διαπαραταξιακό αναλογικό προεδρείο. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του νεόυ ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ μόνο «η παράταξη “ΑΡ.Π.Ε.” απεδέχθη την πρόταση. Η “Δ.Α.Σ.” ξεκάθαρα δεν την απεδέχθη. Η “Αγωνιστική Προοπτική στα ΗΜΜΕ” ενώ στην τοποθέτησή της άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, στο τέλος δεν την απεδέχθη αφού δεν θα ήταν στο προεδρείο και η “Δ.Α.Σ.”».

Από τη μυστική ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν τα δεκαοκτώ (18) παρόντα μέλη του Δ.Σ. αναδείχτηκε πρόεδρος ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης, Α’ αντιπρόεδρος η Καίτη Θεοδωρίδου, Β’ αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Μαυράκης, γενικός γραμματέας ο Δημήτρης Κούνης με αναπληρωτή τον Γιάννη Μανιάτη, και γραμματείς: οργανωτικού ο Βασίλης Λιαπίκος, Οικονομικού η Κωνσταντίνα Μαμβαρέκου, Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ο Αναστάσιος Καρέλλας, Διεθνών Σχέσεων ο Θεμιστοκλής Συμβουλόπουλος και μέλη οι: Παπαδόπουλος Γιώργος, Λουκόπουλος Λεωνίδας, Αντωνίου Κωνσταντίνος, Αγγέλου Κωνσταντίνος, Γρατσίας Αναστάσιος, Κασιμάτης Γαβριήλ, Κλαδευτήρας Αριστείδης, Βωβός Γιώργος, Κώτης Γιώργος, Φωτέλλη Ειρήνη.

Η εκτελεστική επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο, τον Α’ και Β’ αντιπρόεδρο, τον γενικό γραμματέα, τον αναπληρωτή του, τον γραμματέα Οικονομικού και τον γραμματέα Οργανωτικού σύμφωνα με το καταστατικό της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου