Σάββατο, Μαρτίου 24, 2018

Φρίκη: Άνδρας κανίβαλος δολοφόνησε μητέρα δυο παιδιών, της έβγαλε την καρδιά, την έψησε στη σόμπα και την έφαγε





Η Γιεκατερίνα Νικιφόροβα ήταν μια 27χρονη μητέρα δυο μικρών κοριτσιών 7 και 3 ετών. Η Γιεκατερίνα έμενε στη Ρωσική πόλη Κρασνογιαρσκ και εκεί γνώρισε τον 35χρονο Αλεξέι Γιαστρέμποφ...



Κάποια στιγμή αναπτύχθηκε μια στενή σχέση ανάμεσα τους μέχρι που τα πράγματα πήραν μια άσχημη τροπή. Η Γιεκατερίνα βρέθηκε στο διαμέρισμα του Αλεξέι όταν συνειδητοποίησε σε έναν καυγά, ότι ο άνθρωπος δεν έστεκε καλά στα μυαλά του. «Θα σε βάλω να φας την καρδιά σου ή θα την φάω εγώ» παραδέχτηκε ο Αλεξέι στην αστυνομία ότι της είπε.



Και πραγματοποίησε την απειλή του. Με ένα κουζινομάχαιρο στο σαλόνι του διαμερίσματος, της έκοψε το λαιμό και στη συνέχεια άνοιξε το στέρνο της, και έβγαλε έξω τα πνευμόνια και την καρδιά της.



Άναψε την σόμπα και όταν εκείνη πύρωσε έβαλε την καρδιά της επάνω και την έψησε. Στη συνέχεια την έφαγε. Τα πνευμόνια τα πέταξε μέσα στη σόμπα και μετά πλύθηκε άλλαξε ρούχα ξάπλωσε δίπλα από το ανοιγμένο πτώμα. Τότε τηλεφώνησε στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού Ζάνα Ανδέεβα και της είπε πως «είναι ξαπλωμένος σε μια λίμνη αίματος στο σαλόνι του σπιτιού του με ένα πτώμα δίπλα του.»



Μέχρι να έρθει η αστυνομία ο δράστης φαίνεται ότι το μετάνιωσε και πήρε ένα μεγάλο ψαλίδι και άρχισε να καρφώνει τον λαιμό του για να πεθάνει. Δεν το κατάφερε. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τη σκηνή του φόνου που έβλεπαν. Κάποιοι δεν άντεξαν και άδειασαν το στομάχι τους.

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος είπε στις αρχές πως ο δράστης δεν του έδινε την εντύπωση του κανίβαλου: «Τώρα θα καθαρίσω το χώρο και θα φωνάξω έναν παπά να πει μια προσευχή για την ψυχή αυτής της γυναίκας»

Η αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο ο δράστης να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου