Πέμπτη, Απριλίου 19, 2018

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 25χρονης – Επιμένει τελικά στην απόπειρα βιασμού (video)





«Σκηνοθέτησα απόπειρα βιασμού για να γλιτώσω τον γάμο», φέρεται να έχει δηλώσει η 25χρονη
«Δεν υπέγραψε τη συμπληρωματική κατάθεση εν γνώσει της», λέει ο δικηγόρος της

Στην αρχική καταγγελία πως υπήρξε απόπειρα βιασμού σε βάρος της επιμένει η 25χρονη, η οποία βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη, στην αρμόδια Εισαγγελέα για συμπληρωματική κατάθεση...

Η κοπέλα αρχικά κατήγγειλε την απόπειρα, ωστόσο στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομία, σε συμπληρωματική της κατάθεση είπε ότι ποτέ δεν υπήρξε επίθεση σε βάρος της, και ότι τα σημάδια από τις μαχαιριές του δήθεν βιαστή τα έκανε μόνη της, χρησιμοποιώντας ένα μικρό κοφτερό μαχαίρι.

«Η τελευταία εμφανιζόμενη ως κατάθεσή της δεν ανταποκρίνεται στις δικές της θέσεις. Μπορεί να υπέγραψε ένα κείμενο χωρίς να το διαβάσει», δηλώνει ο δικηγόρος της νεαρής σε ερώτηση του δημοσιογράφου, σχετικά με τις πληροφορίες από την αστυνομία που θέλουν την 25χρονη να σκηνοθέτησε τον βιασμό της για να ματαιώσει τον γάμο της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντώνης Φούσας, η 25χρονη στο υπόμνημά της διαμαρτύρεται γιατί η αστυνομία δεν της επέτρεψε να καταθέσει και ότι δεν την έστειλαν στον ιατροδικαστή, αν και η ίδια το ζήτησε.

Ο δικηγόρος της δηλώνει σίγουρος ότι η πελάτισσά του λέει την αλήθεια ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν όλα για τον γάμο της 25χρονης ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τον Μάιο. «Θα μπορούσε να ματαιώσει τον γάμο της με οποιονδήποτε άλλον τρόπο»,καταλήγει ο κ. Φούσας.









Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/se-thriler-exelissetai-i-ypothesi-tis-25chronis-epimenei-telika-stin-apopeira-viasmoy-video/#ixzz5D7eLDaNU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου