Σάββατο, Απριλίου 21, 2018

Με μια συναυλία θα γιορτάσει τα 92α γενέθλιά της η βασίλισσα Ελισάβετ





Η βασίλισσα Ελισάβετ θα παραστεί σε μια συναυλία ειδικά αφιερωμένη για τα 92 της χρόνια.

Για να εορτάσει το γεγονός η βασιλική οικογένεια, μέσω twitter, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες αρχείου της βασίλισσας, έτσι ώστε να αποτίσει φόρο τιμής στην έως τώρα προσφορά της....


Οι τραγουδιστές Τομ Τζόουνς, Κάιλι Μινόγκ Σάγκι και Sting είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες που θα αναλάβουν να ψυχαγωγήσουν την βασίλισσα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στη συναυλία που θα ονομαστεί “Το Πάρτυ Γενεθλίων της Βασίλισσας” και θα πραγματοποιηθεί στο Albert Hall του Λονδίνου.

Η εκδήλωση σπάει την παράδοση που θέλει τη βασίλισσα να περνάει τα γενέθλιά της ιδιωτικά με ελάχιστους δημόσιους εορτασμούς, παρότι υπήρξαν πολλές εορταστικές εκδηλώσεις ανά τη χώρα όταν έγινε 90 ετών.

Η Ελισάβετ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1926 στην Μπράτον Στριτ του κεντρικού Λονδίνου και έγινε βασίλισσα το 1952 στα 25 της χρόνια, γεγονός που σημαίνει ότι βρίσκεται στον θρόνο για περισσότερα από 66 χρόνια.

Happy 92nd Birthday to Her Majesty The Queen!

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/kosmos/me-mia-synaylia-tha-giortasei-ta-92a-genethlia-tis-i-vasilissa-elisavet/#ixzz5DK0BgGOy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου