Τρίτη, Απριλίου 24, 2018

ΤΩΡΑ-Νεκρό βρέφος στη Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε η μητέρα του – Πώς έφτασε στο έγκλημα




- Πρόκειται για μια 22χρονη φοιτήτρια - Το ανυπεράσπιστο βρέφος βρέθηκε νεκρό το περασμένο Σάββατο (21.04.2018) σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στην Νέα Σμύρνη - Συγκλονιστικά τα ευρήματα του ιατροδικαστή από την νεκροψία - νεκτροτομή που έκανε στο μωράκι, το οποίο βρέθηκε μέσα σε μια σακούλα

Μια 22χρονη κρατείται στην Ασφάλεια αυτήν την ώρα ...για το νεκρό βρέφος, που βρέθηκε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας, στην οδό Πριγκιποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, η νεαρή γυναίκα είναι φοιτήτρια και είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Ζούσε με τη μητέρα της στην πολυκατοικία, αλλά κατάφερε να αποκρύψει την εγκυμοσύνη της, εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών της.


Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, η νεαρή γυναίκα ομολόγησε. Όπως κατέθεσε, όταν προσπάθησε να αποκρύψει την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη από τους οικείους της. Όταν γέννησε, σε κατάσταση πανικού, εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και μέσα σε μια πλαστική σακούλα στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκηποννήσων.

Η φοιτήτρια, έπειτα από την εξέτασή της από αστυνομικούς, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ αύριο αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Οι γείτονες παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.
Ακούστε τι είπαν στο NewsIt.gr

Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Συγκλονιστικά είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία – νεκροτομή στο κορμάκι του νεογέννητου αγοριού, το οποίο βρέθηκε μέσα σε μια σακούλα, τοποθετημένο σε σεντόνι και με τον ομφάλιο λώρο τυλιγμένο γύρω από το κορμάκι του.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της κ. Σ. Μαριαννού, η αιτία θανάτου δεν στάθηκε δυνατόν να προσδιοριστεί. Κι αυτό διότι το μωράκι δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις ή εσωτερικά τραύματα στο κορμάκι του. Κατ΄επέκταση, η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει από την ολοκληρώσει των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ιατροδικαστού, είναι δυνατόν ο θάνατος να προήλθε από τις κακουχίες, καθώς το βρέφος επί 12 ώρες βρίσκονταν μέσα στην σακούλα την οποία είχαν πετάξει στο προστατευτικό δίχτυ στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.
Επίσης δεν αποκλείεται να είναι αποτέλεσμα ασφυξίας, λόγω της τοποθέτησής του στην πλαστική σακούλα…
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου