Πέμπτη, Απριλίου 26, 2018

Η κοινωνία είναι πιο ώριμη από ότι φανταζόμαστε...





«Με διάλογο και πειθώ θα κάμψουμε τις αντιδράσεις», δηλώνει η Φωτίου...

ΒΙΝΤΕΟ


Θα κάμψουμε τις αντιδράσεις με τον μόνο γνωστό τρόπο στο κόμμα μας και στο ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα και στην κυβέρνηση με τον...

διάλογο και την πειθώ" δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.

"Πιστεύω ότι όσο όλες οι όψεις αυτού του μεγάλου προβλήματος που απασχολεί την κοινωνία, της αναδοχής και της υιοθεσίας θα αποκαλύπτονται μέσα από τον διάλογο, πιστεύω ότι οι συνάδελφοι βουλευτές όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όλων των κομμάτων, θα πείθονται ότι πρόκειται για ένα δρόμο που ανοίγει για το σύμφωνο συμβίωσης. Μιλάμε για όλα τα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Εξαίρεση των ομόφυλων ζευγαριών από την διαδικασία αναδοχής σημαίνει αυτόματα και εξαίρεση των ετερόφυλων ζευγαριών που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης" τόνισε.

"Είναι μια ξεκάθαρη επιλογή, δεν είναι μια εξ ανάγκης ούτε εξ αντανακλάσεως επιλογή λόγω των ετερόφυλων ζευγαριών. Είναι όλο το σύμφωνο συμβίωσης που πρέπει να συμμετάσχει σε αυτή την ιστορία, που λέμε 'κανένα παιδί στα ιδρύματα'" συμπλήρωσε.

"Η επίκληση ότι η κοινωνία δεν είναι ώριμη, δυστυχώς και στο παρελθόν έχει ειπωθεί για μεγάλες τομές. Η κοινωνία είναι πιο ώριμη από όσο φανταζόμαστε" είπε.



enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου