Τετάρτη, Απριλίου 25, 2018

Με σπόντες σε ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η επέτειος θανάτου του Γεννηματά





ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ... όπως ΝΔ επί Μητσοτάκη


Την 24η επέτειο θανάτου του πατέρα της, Γιώργου Γεννηματά, τίμησε η αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μην παραλείποντας να πετάξει και τις απαραίτητες αιχμές προς την κυβέρνηση...

«Η χάραξη μιας εθνικής στρατηγικής για τη χώρα είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε. Απαιτεί κατ’ αρχήν εθνική ομοψυχία στη βάση και εθνική συνεννόηση στην κορυφή. Και τα δύο δυστυχώς έχουν υπονομευτεί, αν δεν έχουν δυναμιτιστεί από την πολιτική μιας κυβέρνησης που είναι κατώτερη των περιστάσεων, που άνοιξε βαθιά κοινωνικά ρήγματα και βεβαίως έχει αυτοαπομονωθεί από τα άλλα πολιτικά κόμματα με τις λαθεμένες της πρωτοβουλίες», έγραψε η επικεφαλής της κεντροαριστεράς.

«Πρέπει ακόμα να σημειωθεί ότι στους κόλπους της Κυβέρνησης παρουσιάζεται το φαινόμενο της εξώθησης στα άκρα κάτι που εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες και όχι βέβαια την ελληνική πλευρά», είπε ακόμα κλείνοντας με το «Γιώργος Γεννηματάς, Ιανουάριος 1991 (για Κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη). Η ιστορία επαναλαμβάνεται… (2018 Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου