Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

Συναντήσεις που θα συζητηθούν: Καμμένος υποδέχεται Κρανιδιώτη, Παπακώστα





Συνομιλίες με πρώην «γαλάζιους»


Δύο συζητήσεις που σίγουρα θα προκαλέσουν πλήθος σχολίων και αντιδράσεων «έκλεισε» ο Πάνος Καμμένος, υποδεχόμενος τον Φαήλο Κρανιδιώτη και την Κατερίνα Παπακώστα στο Πεντάγωνο...

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποδέχτηκε αρχικά τον διαγραφέντα από τη Νέα Δημοκρατία και επικεφαλής της Νέας Δεξιάς, Φαήλο Κρανιδιώτη στο γραφείο του στο Πεντάγωνο, την ώρα που η ένταση με την Τουρκία, αλλά και οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό έχουν αποτελέσει αντικείμενο σφοδρής αντιπαράθεσης στον δημόσιο διάλογο, ειδικά στις τάξεις της Δεξιάς.

«Στα εθνικά θέματα πρέπει να φοράμε εθνική φανέλα» δήλωσε στους δημοσιογράφους προσερχόμενος ο πάλαι ποτέ συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά.

Η επόμενη συνάντηση θα είναι με την επίσης διαγραφείσα από τη Νέα Δημοκρατία, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία έχει και αυτή με τη σειρά της προχωρήσει στη συγκρότηση νέου φορέα, επίσης στον χώρο της Δεξιάς.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/synantiseis-poy-tha-syzitithoyn-kammenos-ypodechetai-kranidioti-papakosta/#ixzz5DCbic4Vk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου