Κυριακή, Απριλίου 22, 2018

Η Μισέλ Φάιφερ αποστόμωσε συντονιστή πάνελ που της έκανε σεξιστική ερώτηση





Τους συντελεστές της κλασικής ταινίας γκάνγκστερ «Scarface», 35 χρόνια μετά την κυκλοφορία της επανένωσαν οι διοργανωτές του δημοφιλούς φεστιβάλ κινηματογράφου Tribeca που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μανχάταν...


Στο πάνελ συμμετείχαν οι Μισέλ Φάιφερ, Al Pacino, Steven Bauer μαζί με τον συγγραφέα Jesse Kornbluth να συντονίζει τη συζήτηση. Η ηθοποιός αν και άγνωστη ακόμα είχε κλέψει την παράσταση με την ερμηνεία της υποδυόμενη μια ευάλωτη γυναίκα που έχει «εγκλωβιστεί» ανάμεσα σε δυο τοξικούς άνδρες.

Και μπορεί ο Kornbluth να της έκανε μια προκλητική ερώτηση αλλά η Φάιφερ είχε έτοιμη την απάντησή της.

God?

Η ερώτηση ήταν: «Πόσα κιλά ζύγιζες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας;» και η απάντηση της Φάιφερ ήταν η εξής:

«Λοιπόν, δεν θυμάμαι πόσα κιλά ήμουν. Ξέρετε, η ταινία ήταν προγραμματισμένη για να γυριστεί σε διάρκεια τριών ή τεσσάρων μηνών. Προσπάθησα να τη χρονομετρήσω ώστε καθώς τα γυρίσματα προχωρούσαν, έχανα κιλά και γινόμουν πιο αδύνατη. Τελικά, τα γυρίσματα κράτησαν έξι μήνες και μέχρι το τέλος, πεινούσα. Σε μια σκηνή, την τελευταία της ταινίας, ήμουν πιο αδύνατη από ποτέ, είχαν εξαντληθεί και τα γυρίσματα δεν τελείωναν. Υπήρχαν συντελεστές που μου έφερναν κουλούρια να φάω γιατί ανησυχούσαν για το βάρος μου. Νομίζω ότι επιβίωνα με ντοματόσουπα και τσιγάρα».


  1. At the 35th anniversary panel, the moderator was booed when he asked Michelle Pfeiffer how much she weighed while shooting the movie. Pfeiffer didn’t give a number, but said she “was living off tomato soup and Marlboros.”


    0:29
    845 views




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/kosmos/i-misel-faifer-apostomose-syntonisti-panel-poy-tis-ekane-sexistiki-erotisi/#ixzz5DK0jOCH5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου