Τρίτη, Απριλίου 24, 2018

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Σαμαρά και Παυλόπουλο – Ούτε «γεια» στο μνημόσυνο




Τι χρεώνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρώην πρωθυπουργός

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται ότι κινούνται τα πράγματα στη Νέα Δημοκρατία, με τις ρωγμές που έχουν προκληθεί τον τελευταίο καιρό, με αφορμή το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά στην κεντροαριστερά, να προκαλούν ακόμη περισσότερους τρανταγμούς....

Φυσικά στο επίκεντρο της διαμάχης που εκτυλίσσεται στις τάξεις της ΝΔ βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έχει ανοίξει μέτωπο με πολλά παλιά στελέχη του κόμματος, καθώς δεν βρίσκει στήριξη στα καθαρά προσωποκεντρικά αιτήματά του, προκειμένου να επιστρέψει σε υψηλά αξιώματα.

Ένα από αυτά τα στελέχη είναι και ο Προκόπης Παυλόπουλος με τον οποίο ο μεσσήνιος πολιτικός δεν αντάλλαξε ούτε «γεια» στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς προσήλθε στον χώρο της τελετής, στη Φιλοθέη, με τη σύζυγό του και ενώ χαιρέτησε σχεδόν τους πάντες, δεν είχε την παραμικρή επαφή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο χρεώνει την εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis. Η σχέση του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Καραμανλή με τον μετέπειτα αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και ο αγώνας που έχει κάνει ο τελευταίος προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση, αποτελεί για τον Αντώνη Σαμαρά αιτία «πολέμου» προς τον Προκόπη Παυλόπουλο κάτι που φαίνεται ότι δημιουργεί ένα ακόμα μέτωπο στις πολυτάραχες σχέσεις που απαρτίζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/psychropolemiko-klima-anamesa-se-samara-kai-paylopoylo-oyte-geia-sto-mnimosyno/#ixzz5DZapC6Ct

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου