Κυριακή, Απριλίου 22, 2018

ΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΑΝ;(ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)


Φωτογραφία του χρήστη Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή.
Όλοι αυτοί που σήμερα βγαίνουν δημόσια και ανερυθρίαστα δηλώνουν πρόθυμοι σε μία μελλοντική συνεργασία με την συμμορία των εγκληματιών του ΠΑΣΟΚ, είναι εκείνοι που το 2009, είτε φανερά, είτε κρυφά συνήργησαν στην πτώση του Κώστα Καραμανλή.

Στην άρση του μοναδικού εμποδίου της υλοποίησης του βρώμικου σχεδίου της υποδούλωσης της χώρας, το οποίο ξεκίνησε από την περίοδο της διακυβέρνησης του αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη.
Και για να πέσει το τελευταίο οχυρό, όπως γνωρίζετε, εκτός της διαπλοκής και τη συμμετοχή των περισσοτέρων κομμάτων της τότε Βουλής, δυστυχώς πρόθυμοι προδότες υπήρξαν και μέσα από τη Νέα Δημοκρατία, προεξέχοντος βεβαίως της οικογένειας Μητσοτάκη.
Η όμως αλήθεια είναι ότι ο Κώστας Καραμανλής από την ώρα της πτώσης του, γνώριζε πολύ καλά, αν και το απεύχονταν πως αργά ή γρήγορα, το βαρύ φορτίο της ανασυγκρότησης της κατεστραμμένης χώρας θα έπεφτε στις πλάτες του.
Ναι, ο Καραμανλής ήξερε από τη πρώτη στιγμή, πως η πτώση του, ήταν εκείνη που σηματοδοτούσε την επιστροφή του.
Γι΄αυτό και διαχειρίστηκε την όλη κατάσταση με εξαιρετικό τρόπο.
Ρίχνοντας εξ αρχής το πέπλο σιωπής.
Μια σιωπή, που έπειτα από οκτώ χρόνια δυστυχίας, είναι το μόνο πράγμα που έμεινε να τον κατηγορούν.
Και αδίκως μάλιστα.
Όλα τα υπόλοιπα ήρθαν από μόνα τους.
Η δικαίωση του, η αποκάλυψη του εγκλήματος, οι δολοφόνοι του έθνους και τώρα, οι συνεργοί τους.
Η στάση σιωπής, ήταν μία συνειδητή επιλογή από τον Κώστα Καραμανλή.
Διότι το μέγεθος του εγκλήματος ήταν τόσο μεγάλο, που καθιστούσε αδιανόητη οποιαδήποτε διευκρινιστική παρέμβαση του, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα και να αποβεί μοιραία, από τη στιγμή που η διαπλοκή των Μ.Μ.Ε., ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει και να απορροφήσει τους όποιους κρανδασμούς θα δημιουργούσε μία τέτοια κίνηση στο σύστημα.
Και η συνετή επιλογή του, έφερε αποτέλεσμα, καθώς μπορεί να ήτανε χρονοβόρα, όμως τα αργά και σταθερά βήματα, οδήγησαν τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου, να δει από μόνος του το κακό, χωρίς παρεμβολές και τελικώς να το κατανοήσει.
Έτσι μοιραία για το σύστημα, σήμερα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου ο ελληνικός λαός γνωρίζοντας ότι το σύνολο των κομμάτων δεν είναι τίποτε περισσότερο από πρόθυμους εφιάλτες και έχει απαξιώσει πλήρως και ανεξαιρέτως όλο το πολιτικό σκηνικό.
Το μόνο που απομένει, είναι να καταχωρηθεί το έγκλημα στη συνείδηση του και με τη Βούλα της Δικαιοσύνης.
Η σιωπή του Κώστα Καραμανλή όμως, ήταν η αιτία να αναγνωρίσει ο ελληνικός λαός ακόμα και τα πρόσωπα τα οποία δούλεψαν, αλλά και δουλεύουν για το έγκλημα.
Ούτε και εκεί παρενέβη ο Κώστας Καραμανλής.
Αντιθέτως είδαμε πολλούς εξ αυτών να τον επισκέπτονται στο γραφείο του, να συνομιλούν μαζί του, ακόμα και να επιδεικνύουν μία φωτογραφία που τους αποθανατίζει μαζί. θέλοντας έτσι να θολώσουν τα νερά.
Ο πρόεδρος όμως ήξερε εξ αρχής, όλα εκείνα που αυτοί θεωρούσαν κρυμμένα μυστικά.
Γνώριζε και γνωρίζει, τί ποιεί ο καθένας τους.
Αλλά ορθώς, ούτε και εκεί εκβίασε καταστάσεις.
Και τους άφησε να εκτεθούν από μόνοι τους.
Ο Καραμανλής ήξερε πως εκείνοι που επένδυσαν σ΄αυτούς, θα έρθει η ώρα που θα απαιτήσουν οτιδήποτε είναι προς το συμφέρον τους, ακόμα κι αν αυτό καταστήσει τα πιόνια τους, γελοία και ανακόλουθα στα μάτια του ελληνικού λαού.
Άλλωστε για το σύστημα των οικονομικών δολοφόνων, οι πρόθυμοι εθνοπροδότες δεν ήταν τίποτε περισσότερο από αναλώσιμα ανταλλακτικά, τα οποία μετά από ορισμένη χρήση εύκολα αντικαθιστούσε με καινούργια.
Όπερ και εγένετο, αρχής γενομένης από τον Αντώνη Σαμαρά και καταλήγοντας σε όλα αυτά τα ανθρωπάκια που ενώ συμμετείχαν στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή, άρα ήταν απόλυτοι γνώστες της καταστάσεως, σήμερα τους βλέπεις να σου μιλούν για κοινά οράματα με το ΠΑΣΟΚ και συνεργασίες.
Αλήθεια, ποιός απ΄αυτούς πιστεύετε πως θα σταθεί δίπλα στον Καραμανλή, την επόμενη ημέρα;
Σας εγγυόμαστε κανείς τους.
Και αυτή η επόμενη ημέρα, μή νομίζετε πως βρίσκεται πολύ μακρυά.
Το τέλος αυτού του μαρτυρίου για την Ελλάδα, εκτιμούμε πως φτάνει στο τέλος του.
Και ο ελληνικός λαός ενωμένος, έχοντας μπροστάρη τον μεγάλο ηγέτη Κώστα Καραμανλή, να είστε σίγουροι πως θα μεγαλουργήσει.
Αλίμονο στους προδότες και σε όσους έκαναν κακό στη χώρα.
Γιατί αυτό που τους περιμένει, δεν το έχουν δει ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου