Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ;ΠΟΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ;(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)





Πολύς ντόρος δημιουργήθηκε, έπειτα από τη δήλωση του Κώστα Καραμανλή jr στον ΣΚΑΪ.

Κακώς κατά τη γνώμη μας.

Το γεγονός και μόνο ότι ο Καραμανλής jr είναι συγγενής με τον Κώστα Καραμανλή, δεν σημαίνει πως θα αποτελέσει στο μέλλον και τη συνέχεια του.
Ο κάθε πολιτικός, ανεξαρτήτως του ονόματος που φέρει, αποτελεί μία ξεχωριστή προσωπικότητα και αργά ή γρήγορα έρχεται η ώρα να αποδείξει την αξία του.
Του λόγου το αληθές, η ίδια η οικογένεια Καραμανλή.
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ανακηρύθχηκε Εθνάρχης, ενώ ο Αχιλλέας, ο αδερφός του, αν ρωτήσεις σήμερα γι΄αυτόν, όχι όποιον περαστικό δεις μπροστά σου, αλλά τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, οι μισοί και παραπάνω αγνοούν πως υπήρξε πολιτικός και μάλιστα ότι διετέλεσε και σημαντικός υπουργός.
Ο Κώστας Καραμανλής σε μία συνέντευξή του μάλιστα και σε ερώτηση που του υπέβαλε ο δημοσιογράφος, αν το όνομα που φέρει έπαιξε ρόλο στην πολιτική του σταδιοδρομία, είπε ότι σίγουρα τον βοήθησε πολύ στο πολιτικό του ξεκίνημα, όμως το γεγονός και μόνο ότι έφερε το όνομα του Εθνάρχη, στη συνέχεια αποτέλεσε γι αυτόν ένα βαρύ φορτίο.
Για να επανέλθουμε στο Καραμανλή jr.
Ο νεαρός Καραμανλής, αποτελεί κι αυτός μία ξεχωριστή προσωπικότητα.
Γι΄αυτό και είναι φυσικό να έχει και τη δική του γνώμη για κάποια πράγματα.
Προφανώς και δεν πρόκειται να τον κατηγορήσουμε, επειδή θέλοντας να σπρώξει το κάρο Μητσοτάκη, άφησε είτε άθελα του, είτε εσκεμμένα, έμμεσα αιχμές για τον εξάδελφο του.
Δικαίωμα του είναι άλλωστε και μπράβο του που το λέει δημόσια.
Και μάλιστα εμείς, αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ο jr έκανε αυτή την τοποθέτηση, διότι μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση, επειδή δεν ήταν λίγες οι φορές που χρησιμοποιήθηκε ως πλαστό τεκμήριο προθέσεων του Κώστα Καραμανλή, από το συγκρότημα των Παραπολιτικών, στο οποίο και είναι μόνιμος θαμώνας.
Είναι πασιφανές λοιπόν πως ο jr, τραβάει τον δικό του ξεχωριστό δρόμο, καλά κάνει και βάση αυτού θα κριθεί.
Και εδώ που τα λέμε, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.
Να θυμίσουμε πως παρά το γεγονός ότι έχει συχνές δημόσιες εμφανίσεις, κανείς μέχρι σήμερα δεν τον άκουσε να μιλάει για την παραποίηση των στοιχείων του 2009 και για το έγκλημα Παπανδρέου.
Κάτι το οποίο είναι πολύ πιο βαρύ απ΄το σημερινό.
Βαρύ και ασυγχώρητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου