Πέμπτη, Απριλίου 26, 2018

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε check in μοιράζοντας καλημέρες Τι πόσταρε ο πρόεδρος της ΝΔ στα social media ακριβώς 10 χρόνια πριν







Την εποχή της ιντερνετικής αθωότητας και συγκεκριμένα όταν άρχισε να διαδίδεται η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αρκετά πολιτικά πρόσωπα άρχισαν να πειραματίζονται με τα social media, χωρίς φυσικά να μπορούν να προβλέψουν ότι θα γίνονταν «must».


Πρόκειται για την εποχή που οι «newbies» των social media ένιωθαν σχεδόν… υποχρεωμένοι να ενημερώνουν τους ακόλουθούς τους για το τι κάνουν, πού βρίσκονται, πώς νιώθουν και τι σκέφτονται.

Ένα από τα πρόσωπα αυτά ήταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πριν 10 χρόνια χρησιμοποιούσε το Twitter, προκειμένου να κάνει check in και να στέλνει «καλημέρες» στο διαδίκτυο, δίνοντας παράλληλα λογαριασμό για το πού ήταν.

Βέβαια, από τότε πολλά άλλαξαν. Για παράδειγμα, ο πρόεδρος, πλέον, της ΝΔ διαθέτει ολάκερο επιτελείο επικοινωνιολόγων, οι οποίοι σώζουν κάπως την κατάσταση, ειδικά τις ώρες που οι εξωγήινοι απουσιάζουν από τον Υμηττό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου