Πέμπτη, Απριλίου 19, 2018

Ενα μεγάλο μπράβο στον Μήτσο @georgopalis για το Πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό σκίτσου «A Colorful Human World»



..Je suis Syrien: Ο Δημήτρης Γεωργοπάλης και η πρωτιά του αντιπολεμικού του σκίτσου..

A Colorful Human World GEORGOPALIS.COM

496 σκιτσογράφοι, 81 χώρες, 1385 σκίτσα - O Δημήτρης Γεωργοπάλης πήρε το πρώτο βραβείο (Grand Prize) στον διεθνή διαγωνισμό σκίτσου "A Colorful Human World"

496 σκιτσογράφοι από 81 διαφορετικές χώρες συμμετείχαν στον διαγωνισμό σκίτσου "A Colorful Human World" που διεξήχθη στη Νορβηγία.


Ο σκιτσογράφος Δημήτρης Γεωργοπάλης πήρε το πρώτο βραβείο (Grand Prize) μαζί με τον Bonil Xavier Bonilla από το Εκουαδόρ.

Το σκίτσο του Έλληνα σκιτσογράφου που βραβεύτηκε, στηλιτεύει τη "διεθνή υποστήριξη" στον συριακό λαό, που έρχεται "πακέτο" με βόμβες αμερικανικής, ρωσικής αλλά και τουρκικής προέλευσης (πέραν από εκείνες του Άσαντ).
Τα υπόλοιπα βραβεία-διακρίσεις παρακάτω:
Ο Δημήτρης Γεωργοπάλης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1973 και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Βυζαντινή Αγιογραφία. Είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού - Ηλεκτρονικού Τύπου( ΕΣΠΗΤ).
Δουλειά του έχει δημοσιευτεί στις εφημερίδες "Απογευματινή" και "Αληθινές Ειδήσεις", στα περιοδικά Αντί, Γαλέρα, Μότο Τρίτη και Επιλογή καθώς και στο portal "real.gr". Εργάζεται στην εφημερίδα "Realnews". Είναι ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου