Τρίτη, Απριλίου 24, 2018

Απο αλλου περίμενε το χτύπημα και απο αλλου του ήρθε! Νεο Καθαρά ΝεοΦιλελεύθερο κομμα με αρχηγό πρόσωπο των ΜΜΕ τινάζει στον αέρα τα σχεδια του Μητσοτακη! kalinda


Νεο ΝεοΦιλελεύθερο κομμα στα σκαριά με μπροστάρη πασίγνωστο άνθρωπο των έντυπων κυρίως ΜΜΕ που στόχο θα εχει να συγκεντρώσει αρχικά όλα τα διασπαρμένα μικρα κομματίδια του νεοφιλελεύθερου χώρου καθως ο Μητσοτακης ειναι ανίκανος να κανει ακόμη και αυτο σύμφωνα με στελέχη του χώρου!

Στην ουσία θα πρόκειται για ένα νεο ποτάμι που θα δηλώνει όμως ξεκάθαρα την νεοφιλελεύθερη ιδεολογική του ταυτότητα και θα εχει στόχο την είσοδο του στη βουλη ώστε σε περίπτωση που η ΝΔ ειναι πρωτο κομμα να συγκυβερνήσει με τον Μητσοτακη στη θέση του ΠΑΣΟΚ η είσοδος του οποίου ειναι πλέον αμφίβολη στην επόμενη βουλη!

Βεβαια στην Ελλάδα τα κόμματα που κινούνται σε τέτοια ιδεολογικά μονοπάτια ποτε δεν είχαν καμία τύχη, αυτή την φορά όμως υπάρχει η «πεφωτισμένη» ηγεσία καθως η προσωπικότητα του ατόμου που σχεδιαζουν για να ηγηθεί του κόμματος χαίρει του σεβασμού και της εκτίμησης μεγάλου μέρους του αναγνωστικού κοινού των εφημερίδων και ειναι ένα πρόσωπο με μεγάλη πορεία στον χώρο της έντυπης αρθρογραφίας και ενημέρωσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου