Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

#Poweroflovegr: Η Αθηνά χώριζε τον Δώρο και εκείνος της έκανε μαθήματα ελληνικών: Χειρίζεσαι λάθος την ελληνική γλώσσα (video)





Καβγάς και φωνές στο σπίτι του Power of love.

Η Αθηνά, άξια διάδοχος της Βίρνας Δράκου στη Λάμψη, μετά το επικό παραλήρημα – Θέλω να είμαι η μάνα σου, ο πατέρας σου, η αδερφή σου, η γιαγιά σου, ο παππούς σου… – επέστρεψε με νέο καβγά με τον αγαπημένο της Δώρο και νέα… «μαργαριτάρια».

Λίγο ο έρωτάς της για τον Δώρο, λίγο τα νεύρα της, η Αθηνά μας χάρισε και πάλι μικρές απίστευτες στιγμές γέλιου.

Την ώρα που προσπαθούσε να καβγαδίσει με τον Δώρο – εκείνος δεν της έδινε καμία σημασία – πέταξε το επικό: «όταν εσύ μου λες μην είσαι τόσο… διακριτική». (σωστό: διαχυτική).
Η Αθήνα βλέποντας τη συζήτηση του Δώρου με την Εύα στο κόκκινο δωμάτιο έγινε έξαλλη και μάλιστα του είπε ότι χωρίζουν...


«Αυτά που έγινα πριν μέσα που είχαμε μία σύνδεση έκανα μια πλάκα που είπα “καλά στέφανα”. Όταν μου λες να μην είμαι τόσο διαχυτική με τον Σωκράτη δεν σου αρέσει. Όταν βλέπεις ότι κάτι με πειράζει και πας και δίνεις μια χειραψία και της φιλάς το χέρι για μένα είναι τραγικό. Τώρα όντως οι πόρτες είναι ανοιχτές και κάνε ότι θες».

Δείτε τον διάλογο που ακολούθησε:

















Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/lifestyle/i-athina-chorize-ton-doro-kai-ekeinos-tis-ekane-mathimata-ellinikon-cheirizesai-lathos-tin-elliniki-glossa-video/#ixzz5DC76K4Mq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου