Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

TΩΡΑ- Νεκρός ο «νονός της νύχτας» που γάζωσαν στους Αγίους Αναργύρους! Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.





- Τον πυροβόλησαν, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του - Κατά το παρελθόν είχε σχέσεις με "βαριά ονόματα" της νύχτας, που δολοφονήθηκαν πρόσφατα - Φωτογραφίες από το σημείο


Για σκληρό πόλεμο στον κόσμο της νύχτας, μιλούν – ανοιχτά πλέον- στην ΕΛ.ΑΣ., μετά ...την ενέδρα θανάτου στους Αγίους Αναργύρους, το βράδυ της Πέμπτης (19.04.2018).


Άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς από οδηγό μοτοσικλέτας, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως. Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει κάλυκες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών, πιθανόν απο πιστόλι «Τοκάρεφ».

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου χειρουργήθηκε, αλλά λίγες ώρες μετά κατέληξε.


Στενές σχέσεις με Γρίβα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι Έλληνας και γνωστός στον χώρο της νύχτας. Μάλιστα, κατά το παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις εκβιασμών.

Εδώ και πολλά χρόνια, είχε στενές σχέσεις και κοινό πεδίο δράσης με τον Βασίλη Γρίβα, τον οποίο ειχαν σκοτώσει τον Μάιο του 2017, έξω από το σχολείο του γιού του, στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, θεωρούταν αντίπαλος του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι στις 17 Ιανουαρίου 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε για ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα συμβόλαια θανάτου, αυτό του 57χρονου Στεφανάκου, δεν έχει βρεθεί, παρά τις έρευνες της Αστυνομίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου