Δευτέρα, Απριλίου 23, 2018

Νέο «επεισόδιο» στη διένεξη ανάμεσα στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και τη Μαρία Σπυράκη. (video)





Νέο «επεισόδιο» στη διένεξη ανάμεσα στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και τη Μαρία Σπυράκη. 

Με αφορμή τις εκατέρωθεν «βολές» οι Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας ρώτησαν σχετικά την εκπρόσωπο Τύπου για να δώσει μια πραγματικά αποστομωτική απάντηση....

«Εμείς αποσαφηνίσαμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με την εφημερίδα. Οι πολίτες είναι ελεύθεροι να κάνουν την επιλογή τους, μπορούν όμως σαφώς να διακρίνουν ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν μπορεί να διατείνεται ότι είναι η συνείδηση της Νέας Δημοκρατίας και ταυτόχρονα να εμφανίζει σαφείς σχέσεις με χουντικές απόψεις και διαδρομές», είπε ορθά κοφτά η Μαρία Σπυράκη.

Με λίγα λόγια, η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι μόνο προσπάθησε ν’ αποβάλλει αυτό που χρεώνει σύσσωμη η κοινωνία στη ΝΔ, αλλά και να το φορτώσει σε μια εφημερίδα.

Για τους έχοντες, λοιπόν, επιλεκτική μνήμη όπως η κα. Σπυράκη, να θυμίσουμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης όχι μόνο είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και αντιπρόεδρος μετά από προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ με τη ΝΔ εξελέγη και ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος διετέλεσε γενικός γραμματέας της Νεολαίας της ΕΠΕΝ, του κόμματος που ίδρυσε μέσα από τη φυλακή ο επικεφαλής της Χούντας των Συνταγματαρχών, Γιώργιος Παπαδόπουλος.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/min-tis-milate-tis-spyraki-gia-adoni-kai-voridi-video/#ixzz5DVA8Xomg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου