Τρίτη, Μαΐου 22, 2018

Η Βίκυ Λέανδρος έχασε πτήση και πήρε ταξί για Βερολίνο! Πλήρωσε 1.022 ευρώ



ΟΤΑΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ

Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια, Βίκυ Λέανδρος αναγκάστηκε να πάρει ταξί για να μεταφερθεί από την Κολωνία στο Βερολίνο. Ο ταξιτζής την αναγνώρισε και μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτήν....

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην Bild, η Βίκυ Λέανδρος αναγκάστηκε να πάρει ταξί από το αεροδρόμιο της Κολωνίας προκειμένου να πάει στο Βερολίνο, όπου έπρεπε να βρεθεί σε μία συναυλία, επειδή ακυρώθηκε η πτήση της.



Πήρε λοιπόν ένα ταξί για να φτάσει έγκαιρα στον προορισμός της. Η ελληνίδα σταρ μπήκε στο ταξί του Μπάρχαμ Χαμασαχλίκ λέγοντάς του: «Πρέπει να πάω στο Βερολίνο – γρήγορα».

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην Bild: «Στην αρχή δεν ήξερα ποια ήταν η κυρία. Σκέφτηκα ότι μπορεί να την είχα δει στην τηλεόραση ή σε εφημερίδες».



Στη διάρκεια της διαδρομής η Λέανδρος άρχισε να τραγουδάει στα γερμανικά και τα γαλλικά. Τότε ο οδηγός από το Κουρδιστάν αντιλήφθηκε ποια ήταν.

Στο τέλος της διαδρομής, η Βίκυ Λέανδρος τον πλήρωσε 1.022, 30 ευρώ, όσο δηλαδή έγραψε το ταξίμετρο και για να τον ευχαριστήσει που την έφτασε έγκαιρα στον προορισμό της, τον προσκάλεσε στη συναυλία.




Πηγή: Η Βίκυ Λέανδρος έχασε πτήση και πήρε ταξί για Βερολίνο! Πλήρωσε 1.022 ευρώ | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου