Τετάρτη, Μαΐου 23, 2018

Δημήτρης Καμμένος στο ΘΕΜΑ 104,6: Να πληρώνει ο Ρουβίκωνας τις ζημιές και μετά να αφήνονται ελεύθεροι




«Πάλι θα με πουν βαρίδι, αλλά πρέπει να δώσουμε μια απάντηση στους πολίτες» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 για την ερώτηση που κατέθεσε στον Νίκο Τόσκα για την δράση του Ρουβίκωνα....
Την έντονη ανησυχία του κόσμου για την δράση των μελών του Ρουβίκωνα θέλησε να εκφράσει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, όπως είπε στο ΘΕΜΑ 104,6. "Πρέπει να απολογηθούμε στον κόσμο γι' αυτό που συμβαίνει. Δεν άρεσε στον κόσμο η επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Με ρώτησαν γιατί έγινε αυτό τώρα, ήταν και τουρίστες εκεί και κάποιοι πολίτες ενοχλήθηκαν. Κάποιοι μάλιστα μου είπαν ότι υπήρχε και φυλλάδιο στρατολόγησης. Ορμώμενος από τα χθεσινά γεγονότα και το φυλλάδιο κατέθεσα την ερώτηση στον κ. Τόσκα. Πρέπει να ελέγχουμε, άσχετα σε ποιο κόμμα είμαστε. Εδώ πάμε να στρώσουμε την οικονομία. Αυτά τα φαινόμενα είναι διχαστικά και αντιαναπτυξιακά. Είναι κακή εικόνα".

Στην ερώτησή του, μάλιστα, ο Δημήτρης Καμμένος προχωρά σε μια πρόταση, για να σταματήσει την ατιμωρησία, όπως είπε. "Για μένα υπάρχει ατιμωρησία. Αν δείτε την ερώτηση, ζητάω να αποζημιώνουν για τις ζημιές πριν αφεθούν ελεύθεροι. Αν δεν κατηγορηθούν για πρόκληση φθοράς ξένης περιουσίας, σε έναν συμβολαιογράφο, σε έναν δικηγόρο, σε έναν γιατρό, να βλέπω να σπάνε την πόρτα μιας ΔΟΥ με βαριοπούλα να καταστρέφουν υπολογιστές και να προκαλούν φθορές, αν δεν κατηγορηθούν, να πληρώνουν για τη ζημιά. Δεν μπορώ να φανταστώ εμένα να μου σπάνε την πόρτα. Μπορεί να πάθω καρδιακή προσβολή. Το κράτος πρέπει να προλαμβάνει διότι θα είναι αργά μετά. Πρέπει να το δούμε σοβαρά το θέμα. Αν έχουμε θύμα από το φόβο ή το στρες σε μια επίθεση, θα είναι πολύ αργά να κλάψουμε για έναν συνάνθρωπο μας. Πρέπει να το προλάβουμε αυτό" είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον Γιώργο Κουβαρά, την Κατερίνα Δούκα και τον Γιώργο Πιέρρο.

Αναφερόμενος ειδικά στο φυλλάδιο στρατολόγησης του Ρουβίκωνα, για το οποίο ρωτά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αν τον βρίσκει σύμφωνο, είπε ότι "το συγκεκριμένο φυλλάδιο έχει ιδιαίτερο τρόπο και άρθρωση των λέξεων και γίνεται συγκεκριμένη πρόσκληση σε αναρχική συλλογικότητα και η συγκεκριμένη συλλογικότητα διαπράττει πράξεις του ποινικού δικαίου. Αυτό σημαίνει ότι θα μαζευτουν περισσότεροι. Άρα, πρέπει να προλάβουμε τον σκοπό για τον οποίο συγκεντρώνονται. Δηλαδή, γιατί μαζεύουν κόσμο, για να κάνουν ποιητική βραδια;" διερωτήθηκε ο Δημήτρης Καμμένος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου