Δευτέρα, Μαΐου 28, 2018

Εικόνες σοκ από το τροχαίο στα Τρίκαλα – Σκοτώθηκε βρέφος 13 μηνών [pics, vid]




Θρήνος στα Τρίκαλα για αγοράκι 13 μηνών – Εικόνες σοκ από τον τόπο της τραγωδίας – Σμπαραλιασμένο το αυτοκίνητο της οικογένειας που έπεσε σε χαράδρα

- Ένα βρέφος νεκρό και τέσσερις τραυματίες ο απολογισμός της τραγωδίας στα Τρίκαλα - Το αυτοκίνητο της πενταμελούς οικογένειας έπεσε σε χαράδρα το απόγευμα της Κυριακής - Δεν υπάρχει προστατευτική μπάρα στο σημείο - Κάτοικοι άκουσαν τις φωνές των τραυματιών και έσπευσαν στο σημείο - Οι γονείς και τα δυο κορίτσια της οικογένειας, αν και τραυματίες κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην πλαγιά - Ακαριαίος ο θάνατος του βρέφους....


Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τα Τρίκαλα. Ένα βρέφος 13 μηνών, ένα αγοράκι, έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο της οικογένειάς του έπεσε σε χαράδρα κοντά στο χωριό Κοτρώνι, του δήμου Πύλης.

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας συγκλονίζουν. Το αυτοκίνητο της πενταμελούς οικογένειας έχει σμπαραλιαστεί. Το τζάμι του παρμπρίζ έχει γίνει θρύψαλα. Τα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών, έχουν πεταχτεί στο χωράφι.

Το σημείο όπου έγινε το τροχαίο βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, στην τελευταία στροφή, πριν από το σημείο όπου βρίσκονται ταβέρνες. Όπως αναφέρει το trikalaola.gr, είναι το μοναδικό επικίνδυνο σημείο στο δρόμο προς το χωριό, μετά τη διασταύρωση με την Ελάτη λένε οι κάτοικοι. Ένα σημείο στο οποίο δεν υπάρχει προστατευτική μπάρα, που ίσως να απέτρεπε την πτώση του αυτοκινήτου στη χαράδρα.

Ακαριαίος ο θάνατος του βρέφους

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο trikalaola.gr πως άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και νόμισαν πως είχε σπάσει κάποιος πλάτανος. Όμως όταν άκουσαν τις φωνές των τραυματιών, πλησίασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.
Το ζευγάρι και τα δύο κορίτσια κατάφεραν, αν και τραυματίες, να σκαρφαλώσουν και να καθίσουν στις ταβέρνες μέχρι να έρθουν τα ασθενοφόρα να τους παραλάβουν. 
Στο σημείο έτυχε να υπάρχουν και δύο ιδιώτες γιατροί οι οποίοι πλησίασαν τους τραυματίες. Δυστυχώς, διαπίστωσαν και τον θάνατο του μικρού παιδιού. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες προσπάθησαν να του κάνουν τεχνητές αναπνοές αλλά ο θάνατος ήταν ακαριαίος.
Όλοι οι επιβαίνοντες βρέθηκαν έξω από το μοιραίο αυτοκίνητο μετά την πτώση του στη χαράδρα. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν το μοιραίο τροχαίο. Στο σημείο όπου «έφυγε» το αυτοκίνητο, υπάρχουν σημάδια από την πορεία του.

Ασθενοφόρο από τα Τρίκαλα

Αρχικά οι γονείς και τα δυο κορίτσια τους που επέζησαν, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πύλης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Πιο βαριά τραυματισμένη είναι η μητέρα της οικογένειας, λιγότερο ο 45χρονος σύζυγός της και τα δύο κορίτσια του ζευγαριού, ένα 10χρονο και ένα 13χρονο.
Η οικογένεια, λίγη ώρα πριν από το μοιραίο, είχε γευματίσει σε ταβέρνα στο Περτούλι. 
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν ότι άργησαν να φτάσουν στο σημείο της τραγωδίας τα ασθενοφόρα. Όμως, την ώρα του τροχαίου, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που εδρεύει στο Κ.Υ. Πύλης, παραλάμβανε έναν ασθενή που είχε πάθει ηλεκτροπληξία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Τρικάλων. 
Έτσι, το κέντρο του ΕΚΑΒ έστειλε ασθενοφόρο από Τρίκαλα που απέχει 30 χλμ. Στην αρχική κλήση αναφερόταν πως ήταν τραυματίας μία γυναίκα. Μετά το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δέχτηκε έναν καταιγισμό  τηλεφωνημάτων για την κατάσταση που επικρατούσε. Όμως κανένας δεν έδινε τις σωστές πληροφορίες για να κινηθεί αναλόγως. Για την μεταφορά των τραυματιών και του νεκρού παιδιού, χρειάστηκαν να μετακινηθούν 3 ασθενοφόρα.
Πηγή: trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου