Σάββατο, Μαΐου 26, 2018

Κύκλωμα αντικαρκινικών: Απολογείται η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς





Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος της αφορούν τα κακουργηματικού βαθμού αδικήματα της απάτης και της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση
Εργαζόταν ως επίκουρος, βοηθός δύο ογκολόγων στο Λαϊκό Νοσοκομείο
Η ανάμειξή της στην υπόθεση, σύμφωνα με τη δικογραφία, προκύπτει από εικονικές συνταγογραφήσεις
Το χρονικό της σύλληψης
Η μυστυριώδης εξαφάνιση...

Το κατώφλι των δικαστηρίων της Ευελπίδων θα περάσει εκ νέου σήμερα, Σάββατο, η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, που συνελήφθη στο σπίτι της στο Παγκράτι και κατηγορείται για εμπλοκή με πρωταγωνιστικό ρόλο στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος της αφορούν τα κακουργηματικού βαθμού αδικήματα της απάτης και της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Η κατηγορουμένη εργαζόταν ως επίκουρος, βοηθός δύο ογκολόγων στο Λαϊκό Νοσοκομείο και η ανάμειξή της στην υπόθεση, σύμφωνα με τη δικογραφία, προκύπτει από εικονικές συνταγογραφήσεις που εντοπίστηκαν κατά τον εσωτερικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο νοσοκομείο μετά τις πρώτες συλλήψεις.

Το χρονικό της σύλληψης

Η γυναίκα, η οποία είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη από την μητέρα της στο ΑΤ Παγκρατίου, στις 10 Μαΐου συνελήφθη στο σπίτι της.

Οι αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας είχαν την πληροφορία ότι η γυναίκα βρισκόταν στην Ελλάδα και αυτό που ήθελαν ήταν το «πράσινο» φως από την Ανακρίτρια προκειμένου να πραγματοποιήσουν κατ΄οίκον έρευνες στο σπίτι της στο Παγκράτι.

Το διαμέρισμα του Παγκρατίου γίνεται φύλλο και φτερό από την αστυνομία. Παράλληλα πραγματοποιούνται έρευνες και σε ένα σπίτι που διαθέτει η 44χρονη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Η μυστυριώδης εξαφάνιση

Η γιατρός «εξαφανίστηκε» μαζί με τον δημοσιογράφο σύζυγό της, μετά τις συλλήψεις των μελών του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Τα ίχνη του ζευγαριού χάθηκαν λίγες μέρες μετά την εξάρθρωση της σπείρας και συγκεκριμένα την Τετάρτη 9 Μαΐου.




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/kykloma-antikarkinikon-apologeitai-i-44chroni-giatros-toy-laikoy-poy-eiche-exafanistei-mystiriodos/#ixzz5GaYAVwob

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου